reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

dziewczyny tyle mi do czytania zostawilyscie ze nie ma kto kolacji teraz zrobic;-)

kingus- a to mojego autorstwa wierszyk, wymyslilam na poczekaniu:) a czemu pytasz?? a to nie wierszyk tylko czary:):laugh2:
lilu19, kingus- u mnie kochane ja dalej na l-4 do konca tego tygodnia, dzis bylam u mamuski mojej ktora zajmuje sie czasami natala- corka od mojego braciszka.. i tez chwilke nia sie pozajmowalam.. i tak sobie pomyslalam ze ja tez bym chciala miec taka nataleczke:) :laugh2:
jeszcze bedziesz miala nataleczke,czuje to!!!!
ja sie zastanawiam czy jutro testowac :confused: moze wytrzymam troche dluzej, rano jestem tak zamulona ze nie mysle o testowaniu psychoza zaczyna sie w pracy za duzo mysle , teraz tez mnie korci choc wiem ze to bez sensu wystrczy poczekac do jutra czy sie @ nie rozkreci, kurcze ciagle mam nadzieje ze nie :no: dzis nawet szefowa stwierdzila ze przytylam na twarzy cos czuje ze to nie fasolka z tym wielkim brzuszkiem tylko przez to dbanie ostatnio o siebie poprostu przytylam ciesze sie z jednej strony bo mi tosie przyda tylko cholercia czemu teras i mi to nadziei narobilo
\lilu licze ze te podpaski to prawdziwy twoj objaw hehe trzymam kciuki , ja tym razem nie zrobilam zapasów :-(
moja szefowa tez ma dar rozpoznawania kobiet w ciazy,nie wiem czy po twarzy czy tak jakos to wyczuwa,u mnie ubiegla moje slowa i u kolezanki tez:) podobno kobiety na twarzy zmieniają sie w ciazy,ja tego u siebie nie zauwazy;lam ale inni tak
no co ty, zazwyczaj w okolicach 2 kg..tym razem przegięła
moze to znak???:)
Witam :) Alez jestem niecierpliwa :( tak mowilam ze wytrzymamy itd i nic z tego polecialam dzisiaj do apteki kupilam test z ta dzidzia w reczniku- plytkowy i wyszla jedna gruba krecha kontrolna a ta druga to jakby taki cien bardzo slaba i teraz nie wiem czy jestem czy nie.Bede musiala powtorzyc test za moze kilka dni hehe albo juz jutro :).A jak myslicie test mogl sie pomylic z tym cieniem drugiej kreski??
u mnie tez na pirwszym tescie druga kreska byla slaba ale widoczna a po dwoch dniach juz mocna,dobrze zrobic betke dla pewnosci
katarzynka_s
no to my razem jak szlaone do apteki, ja juz mam kolejny lezy i czeka :)
tobie tez z sutkow cos leci? mi z jednego i nie wiem co robic?
troszke jak saira to wyglada, czasem rpzezroczyste, malo tego, glownie jak nacisne...ale to zmoe byc cos zlego?
zmierz prolaktyne, a moze nie obejdzie sie bez zrobienia usg:confused:
witam wszytskie nowe staraczki,trzymam za was kciuki!!!!

mnie tez brzuszek pobolewal tak na @@@ a gdy sie opuznial a to zrobilam test,raz tez mialam tak ze bedac w poczatkowej ciazy byl @@@@,wiec nic straconego

reklama
katarzyna s wiadomych wyników i pomysl sobie co to takiego badanie krwi w porównaniu do porodu:rofl2: no ale cóż czego się nie zrobi dla maleństwa:tak:;-)

milgak owocnych starań i dobrych wyników badań

rudka mam nadzieję, ale coraz to widzę, że zbliża się @, a to znowu mysle sobie, że to fasolka:szok: ale tak to jest jak się świadomie stara i bardzo chce:tak:tak naprawdę, mi brakuje co do objawów tylko temperatury, ktorą miałam przy Oti dlatego nadzieji sobie nie robię, wtedy gorączkowałam przez 3 tygodnie, z pozostałych mam aż kilka: koszmary nocne bardzo wyraźne, spuchłam, i miałam 3 dni bardzo silnych bóli podbrzusza, wszystko to mialam przy Oti plus temeratura i w pozniejszym juz etapie senność i mdłości

katarzyna s wiadomych wyników i pomysl sobie co to takiego badanie krwi w porównaniu do porodu:rofl2: no ale cóż czego się nie zrobi dla maleństwa:tak:;-)
no wlasnie z Nika mialam cesarke wiec nie mam porownania i badanie krwi wydaje sie gorsze w porownaniu wlasnie do cc:-D:-D:-Dchoc i tak nafaszerowali mnie wtedy iglami....hmmm....jak to szybko wylatuje z pamieci:-D;-)
ehhh...dzieciaczki!nie ma Was a juz jestescie kochane i wyczekiwane na MAXA:tak:szybko tu do Nas chodzcie!!!:-)

Adolfina trzymam kciuki, ale faktycznie jak się to wszysko czyta to masz książkowe objawy ciąży. Mam nadzieję i życzę Ci tego, żeby @ nie przyszła i pojawiły się :tak::tak:.
Ja dziś na teście owulacyjnym ujrzałam drugą jasną kreseczkę, więc nie będę czekać tylko od dzisiaj przytulanka codziennie. Tylko tak jakoś nie czuję, żeby w tym miesiącu miało się udać. Pogoda chyba tak na mnie działa.

rudka zmierze sobie chyba, bo to dosc dziwne...
tylko nie wiem kiedy...
no to sie znow podłamałam, bo naczytałam sie o tej prolaktynie i co sie oakzuje ze jesli to mam za wysokie to moge meic problem z zajsciem w ciaze...:crazy:
kurcze jakos wczesniejt eog nie mialam...akurat teraz....

iki to do dzieła :) powodzenia!!

moja ginekolog powiedziala mi zebym testy owulacyjne zaczela robic dopiero po pol roku prób bez efektu...a teraz ze ma byc luzik....łatwo powiedziec...luzik jak sie bardzo chce ..

tylko nie wiem kiedy...
no to sie znow podłamałam, bo naczytałam sie o tej prolaktynie i co sie oakzuje ze jesli to mam za wysokie to moge meic problem z zajsciem w ciaze...:crazy:
ja tez bylam zalamana jak poczytalam o tym,ale lekarz mnie uspokoil a ciekniecie ustalo....moze faktycznie to byl pierwszy objaw:confused:ogolnie byl zdziwiony lekko cala sytuacja bo nie widzial innych oznak zaburzen hormonalnych...
zarejestruj sie na wizyte i sama zobaczysz,ze poczujesz sie o niebo lepiej:tak:ja jutro na badania i napisze co i jak jak tylko wroce do domku:tak:;-)

Witam :) Alez jestem niecierpliwa :( tak mowilam ze wytrzymamy itd i nic z tego polecialam dzisiaj do apteki kupilam test z ta dzidzia w reczniku- plytkowy i wyszla jedna gruba krecha kontrolna a ta druga to jakby taki cien bardzo slaba i teraz nie wiem czy jestem czy nie.Bede musiala powtorzyc test za moze kilka dni hehe albo juz jutro :).A jak myslicie test mogl sie pomylic z tym cieniem drugiej kreski??

jesteś na dobrej drodze do sukcesu II kresczek, ale za kilka dni powtórz test albo mykaj na badanie do labolatorium na BETE, - GRATULACJE już na zaś ......

Ja dziś na teście owulacyjnym ujrzałam drugą jasną kreseczkę, więc nie będę czekać tylko od dzisiaj przytulanka codziennie. Tylko tak jakoś nie czuję, żeby w tym miesiącu miało się udać. Pogoda chyba tak na mnie działa.

co ma się nie udać, trzeba być dobrej myśli i z wiarą patrzeć w przyszłość, a pogoda robi sie śłiczna więc do dzieła po sukces .................... :tak::-D

ten internet czasem jest zgubny, bo może się okazać,że wcale nie jest tak źle, zapisz sie do lekarza, jak te objawy Cię niepokoją, to będziesz spokojniejsza, chociaż i tak myślę,że nie taki diabeł straszny i ujrzysz już niedługo te upragnione II kreseczki :tak: powodzenia .....

i wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam serdecznie wszystkie nowe starczaki, grono nasze sie powiększa i tych starających się i tych, które już ujrzały te upragnione II kreseczki, więc fluidki ciążowe krążą po wątku, więc i Wy je łapcie .............. :tak::-D:tak:

powodzenia ........... :rofl2:

a dzisiaj już środa, jakie wynki testowania ?????

no wlasnie z Nika mialam cesarke wiec nie mam porownania i badanie krwi wydaje sie gorsze w porownaniu wlasnie do cc:-D:-D:-Dchoc i tak nafaszerowali mnie wtedy iglami....hmmm....jak to szybko wylatuje z pamieci:-D;-)
ehhh...dzieciaczki!nie ma Was a juz jestescie kochane i wyczekiwane na MAXA:tak:szybko tu do Nas chodzcie!!!:-)
ja tez jestem po cc ale wolalabym pobieranie krwi:) kolezanka uczyla sie na mnie pobierac krew to byl BÓL takze teraz zadne pobieranie krwi juz nie jest dla mnie straszne:-D
tylko nie wiem kiedy...
nie łam sie jak okaze sie ze masz podwyzszoną to dostaniesz tabletki i bedziesz zbijac, moge ci duzo o tym powiedziec bo leczylam prolaktyne i zaszłam w ciaze, pewnie jak przestane karmic to znowu bede musiala ja zbadac czy nie wzrasta

reklama
no i temperaturki nie mialam, a i tez @ nie dał mi złudzeń do soboty:wściekła/y:

walczymy w następnym cyklu:tak:

a i ja tez po cc i o 1000% wolałabym nawet przez rok mieć dziennie pobieraną krew (tylko ja najpierw przed cc jeszcze 20 godzin wymeczyłam się na naturalnym)

Do góry