rudka
Mama lipcowa '08
dziewczyny tyle mi do czytania zostawilyscie ze nie ma kto kolacji teraz zrobic;-)
witam wszytskie nowe staraczki,trzymam za was kciuki!!!!
mnie tez brzuszek pobolewal tak na @@@ a gdy sie opuznial a to zrobilam test,raz tez mialam tak ze bedac w poczatkowej ciazy byl @@@@,wiec nic straconego
jeszcze bedziesz miala nataleczke,czuje to!!!!kingus- a to mojego autorstwa wierszyk, wymyslilam na poczekaniu a czemu pytasz?? a to nie wierszyk tylko czary
lilu19, kingus- u mnie kochane ja dalej na l-4 do konca tego tygodnia, dzis bylam u mamuski mojej ktora zajmuje sie czasami natala- corka od mojego braciszka.. i tez chwilke nia sie pozajmowalam.. i tak sobie pomyslalam ze ja tez bym chciala miec taka nataleczke
moja szefowa tez ma dar rozpoznawania kobiet w ciazy,nie wiem czy po twarzy czy tak jakos to wyczuwa,u mnie ubiegla moje slowa i u kolezanki tez podobno kobiety na twarzy zmieniają sie w ciazy,ja tego u siebie nie zauwazy;lam ale inni takja sie zastanawiam czy jutro testowac moze wytrzymam troche dluzej, rano jestem tak zamulona ze nie mysle o testowaniu psychoza zaczyna sie w pracy za duzo mysle , teraz tez mnie korci choc wiem ze to bez sensu wystrczy poczekac do jutra czy sie @ nie rozkreci, kurcze ciagle mam nadzieje ze nie dzis nawet szefowa stwierdzila ze przytylam na twarzy cos czuje ze to nie fasolka z tym wielkim brzuszkiem tylko przez to dbanie ostatnio o siebie poprostu przytylam ciesze sie z jednej strony bo mi tosie przyda tylko cholercia czemu teras i mi to nadziei narobilo
\lilu licze ze te podpaski to prawdziwy twoj objaw hehe trzymam kciuki , ja tym razem nie zrobilam zapasów :-(
moze to znak???no co ty, zazwyczaj w okolicach 2 kg..tym razem przegięła
u mnie tez na pirwszym tescie druga kreska byla slaba ale widoczna a po dwoch dniach juz mocna,dobrze zrobic betke dla pewnosciWitam Alez jestem niecierpliwa tak mowilam ze wytrzymamy itd i nic z tego polecialam dzisiaj do apteki kupilam test z ta dzidzia w reczniku- plytkowy i wyszla jedna gruba krecha kontrolna a ta druga to jakby taki cien bardzo slaba i teraz nie wiem czy jestem czy nie.Bede musiala powtorzyc test za moze kilka dni hehe albo juz jutro .A jak myslicie test mogl sie pomylic z tym cieniem drugiej kreski??
zmierz prolaktyne, a moze nie obejdzie sie bez zrobienia usgkatarzynka_s
no to my razem jak szlaone do apteki, ja juz mam kolejny lezy i czeka
tobie tez z sutkow cos leci? mi z jednego i nie wiem co robic?
troszke jak saira to wyglada, czasem rpzezroczyste, malo tego, glownie jak nacisne...ale to zmoe byc cos zlego?
witam wszytskie nowe staraczki,trzymam za was kciuki!!!!
mnie tez brzuszek pobolewal tak na @@@ a gdy sie opuznial a to zrobilam test,raz tez mialam tak ze bedac w poczatkowej ciazy byl @@@@,wiec nic straconego