reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
ell z jednej strony to fanie , ;-)
ale kobieta to dziwna istota do konca jeszcze mam nadzieje teraz mnie zastanawia ten brzuch bo normalnie mam kilka dni plamien a potem brzuch boli jak juz przychodzi prawdziwa ,,ulewa'' wtedy boli hm ale wymyslam moze zawsze boli a nie wczuwalam sie tak w objawy , masakra Justyna_0 a ty jak tam mialas bolalo cie wczesniej jak na @ czy cisza byla?/

Wiesz co ja mialam te plamienia co sie tak wystraszylam ze to @ moze to samo sie dzieje u ciebie i sie komorka sie zagniezdza.Kochana a bola cie piersi?Ale ty masz wysoka tempke wiec to dobry znak. Ja mialam objawy na @ czyli bol brzucha i bol piersi i biale uplawy.Napisz mi wszytskie twoje objawy bo jak nie pojawi ci sie dzis miesiaczka to moze dobry znak. informuj na bierzaco:tak:

Ostatnia edycja:
Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
mam jeszcze jeden ale to chyba bezsensu zbeym go robila jutro?
one niby po 6-ciu dniach wykrywaja, u mnie minelo wczoraj 9 dni wiec chyba po wszystkim... coz kolejny miesiac kolejna szansa, ale jakos tak mi smutno i do konca, do @ bede pewnie miala nic nadziei...
Moniau - Wiesz co ja tez kupilam test " first response" i co testowalam w dniu przewidywanej@ i dupa -jedna okropna krecha- byl smutek, ale @ sie nie pojawiala poczekalam kolejne 7 dni i w niedziele tescik wykazal II piekne kreseczki.;-)

Czesc dziewczynki!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-:)-:)-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka....I tak jak sie cieszylam jak mi lekarz dal skierowanie tak juz dzis plakac mi sie chce,ze sie zawiode...Wiecie jak to jest:test moze nie wyjsci i zrobi sie go za kilka dni i jakos ta nadzieje sie przedluza...A z krwi albo wyjdzie JEST albo NIE MA:zawstydzona/y:
...
Wszystkiego naj naj dla twojego skarba z okazji urodzin:) Jak sie @ spoznia to moze dobry znak :) trzymam Kciuki zeby przebrzydla @ nie pojawila sie u Ciebie ;-)
Ten cykl to moje pierwsze poważne "starania":) Juz nie mogę doczekać się testowania.- teraz jestem dopiero w 16 dniu cyklu;-).

Postanowiłam że test zrobie dopiero gdy @ opóźni się o 1 dzień ( jeśli się opóźni...) Nie będę robić wcześniej..chyba:) to takie moje postatnowienie , ale znając siebie wiem że mogę nie wytrzymać.

Na pewno zdam relację z testowania.;-)

Halo witaj :) Powodzenia w testowanku- my tu zawsze czekamy na dobre newsy:)

kingus- a to mojego autorstwa wierszyk, wymyslilam na poczekaniu:) a czemu pytasz?? a to nie wierszyk tylko czary:):laugh2:
lilu19, kingus- u mnie kochane ja dalej na l-4 do konca tego tygodnia, dzis bylam u mamuski mojej ktora zajmuje sie czasami natala- corka od mojego braciszka.. i tez chwilke nia sie pozajmowalam.. i tak sobie pomyslalam ze ja tez bym chciala miec taka nataleczke:) :laugh2:

KINGUS- jak ide poszukiwania pracy ???
Bardzo pomalutku. Nie mam takiego ciśnienia, że muszę znaleźć już teraz, szukam sobie pomału i dzięki temu mogę swobodnie sobie chodzić na rozmowy.

a to nie wierszyk tylko czary:):laugh2:i tak sobie pomyslalam ze ja tez bym chciala miec taka nataleczke:) :laugh2:
To możesz więcej czarować ;-);-) Będziesz miała a może nawet dwie Nataleczki :-D:-D Gdzieś czytałam, że dziewczyny specjalnie kupują dużo podpasek też takie czary ;-)
Już za 4 dni testuje powoli zaczynam się bać wyniku :sorry2:

Justynko jak się dziś czujesz? Umówiłaś się już do gina?

kinguś z tymi podpaskami to racja:tak: ja przed Oti mialam zapasy na rok, wybór od koloru do koloru, po ślubie wprowadzalismy sie do nowego mieszkania, wiec nakupowałam kilkanaście paczek, cienkie, grube, na dzien, na noc itd...normalnie hurtownie miałam....oj długo dlugo czekały potem na zużycie, nawet ciąży nie planowałam, a one tak podziałaly, że już w pierwszym miesiacu mieszkania w nowym M byłam w ciąży

Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
mam jeszcze jeden ale to chyba bezsensu zbeym go robila jutro?
one niby po 6-ciu dniach wykrywaja, u mnie minelo wczoraj 9 dni wiec chyba po wszystkim... coz kolejny miesiac kolejna szansa, ale jakos tak mi smutno i do konca, do @ bede pewnie miala nic nadziei...
hehe wszystkie jestesmy takie same ale nie trac nadziei duzo dziewczyn jeszcze w dniu @ ma 1 kreske a potem wychodza 2 nawet justyna tak miala jak dobrze pammietam , nie chodzi o 6 dni od owulki a od zaplodnienia co czasem jest kilka dni poźniej wiec spokojnie poczekaj pare dni

dziekuje dziewczynki za slowa otuchy troche mam nadzieje chociaz te moje plamienia to cos dziwnego jakbym miala takie bezowe uplawy brzuch narazie nie boli chyba dostaje korby , oczywiscie ciagle siedze w wc bo mam wrazenie ze @ mnie juz zalewa na maksa ach ta psychika
justynka moje objawy to sa wszystkie jakie sobie mozesz wyobrazic hehe zgaga, mdlosci, metaliczny smak w buzi, mam taki wech ze na ulicy czuje kto sie nie myl, nadety brzuszek, a piersi to tak nie bardzo ale w poprzedniej ciazy tez mi za wiele nie urosly wiec na nie nie licze, no i strasznie senna jestem od kilku dni ale to moze cisnienie jutro sie wszystko okaze chyba ze tym razem cykl sie zrobie na złosc nieregularny hehe

hehe z tymi czarami to racja ja kiedys kupilam sobie 2 wielkie paki tamponów 200szt hehe oddalam tesciowej bo by stracily waznosc nie zdazylam juz nawet otworzyc bo sie udalo
hehe i teraz wszystkie lecimy do sklepow po zapasy hehe

Ostatnia edycja:
hehe to ja chyba jedyna, która najchętniej test zrobiłaby najpozniej jak sie da:tak: jak już brzuch urośnie;-) nawet jeszcze nie kupowalam i pewnie kupie jak ostatnio juz hoho po czasie;-)

to tak jest ze jak sie już jest w ciazy to doszukuje sie objawów na @ ostatnio chyba miesiąc zwlekałam:-D

reklama
hehe to ja chyba jedyna, która najchętniej test zrobiłaby najpozniej jak sie da:tak: jak już brzuch urośnie;-) nawet jeszcze nie kupowalam i pewnie kupie jak ostatnio juz hoho po czasie;-)
tylko pozazdroscic ja to taki trzepok jestem strasznie niecierpliwy wszystko juz ,juz nawet w ciaze najlepiej jakbym od razu zaszla hehe we wszystkim taka jestem nienawidze czekac :no:

Do góry