reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No no dziewczyny, ciewkawa jestem czy to prawda z tymi podpaskami ???
Ja z ostania @ kupilam sobie 5 paczek pierwszy raz w zyciu ( zawsze kupuje gora 2 poaczki ) bo ciagle zapominalam kupic sobie przed terminem ( bo wkoncu nie mam reguralnych @, czasami wogole jej nie mialam ) i biegal moj M do sklepu na ostatnia chwile :sorry2:
W kazdym badz razie ,milego dnia dziewczynki ja zmykam do pracy, a tak mi sie nie chce, ulewa za oknem :baffled::wściekła/y:
Papapapapapapapapa.....

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA TESTUJACE JUTRO RANO... ;-):tak::laugh2:

kingus- hehe z tymi podpaskami to fajnie,,, ja kupilam sobie nowa paczke,, chyba jedna zuzylam:)... atak narazie lezy...aaa i jeszcze mam paczke tamponow.. wiec jakis tam zapas jest:)
:laugh2:

jak już tak szuakmy co sprzyja fasolce to podobno też zmiana miejsca:tak: hehe może kochane jakis hotel zarezerwujemy w następnych cyklach:-D

Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

Wiesz co kingus ja tez tak mialam ze zrobieniem testu a tym razeem jakos mnie nie korci zrobic wczesniej niz dopiero we wtorek, no moze w poniedzialek :sorry2:
Ostatnio mojkolegasie pytal czy nie ma takich testow ktore wykryja ciaze na drugi dzien od przytulanek :laugh2::laugh2::laugh2: ale sie usmialam, stwierdzil ze my kobiety mamypecha ze tak dlugo musimy czekac z niecierpliwoscia na ta wiadomosc :baffled::dry::sorry2:
dobra ja juz naprwade zmykam, papapapapa

Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...

Właśnie zaczynamy z mężem trzeci cykl, biorę kwas foliowy, zaczęłam mierzyć temperaturkę i ... czekam:tak:, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...

Co do testów, to ja czekam zawsze na @, nigdy nie robię wcześniej, chyba należe do tych bardziej cierpliwych...

3mam kciuki za wszyskie staraczki...

ja sie zastanawiam czy jutro testowac :confused: moze wytrzymam troche dluzej, rano jestem tak zamulona ze nie mysle o testowaniu psychoza zaczyna sie w pracy za duzo mysle , teraz tez mnie korci choc wiem ze to bez sensu wystrczy poczekac do jutra czy sie @ nie rozkreci, kurcze ciagle mam nadzieje ze nie :no: dzis nawet szefowa stwierdzila ze przytylam na twarzy cos czuje ze to nie fasolka z tym wielkim brzuszkiem tylko przez to dbanie ostatnio o siebie poprostu przytylam ciesze sie z jednej strony bo mi tosie przyda tylko cholercia czemu teras i mi to nadziei narobilo
\lilu licze ze te podpaski to prawdziwy twoj objaw hehe trzymam kciuki , ja tym razem nie zrobilam zapasów :-(

Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...

Właśnie zaczynamy z mężem trzeci cykl, biorę kwas foliowy, zaczęłam mierzyć temperaturkę i ... czekam:tak:, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...

Co do testów, to ja czekam zawsze na @, nigdy nie robię wcześniej, chyba należe do tych bardziej cierpliwych...

3mam kciuki za wszyskie staraczki...
witam serdecznie , powodzonka przy staranka i oczywiscie jak wszystkim nie zycze Tobie bys tu długo z nami była ;-)

reklama
heh adolfina ja od owulacji przytyłam 4 kg i co ty na to??? sprawdzone na 2 wagach, wazyłam przed 52 kg, teraz 56 ..nic szczególnego do diety nie dodałam, to chyba psychika.albo zbliżający sie @..chociaz musze wam sie pochwalic ze w pierwszej ciązy przytylam 23,8:szok:ale schudłam po 3 miesiacach od porodu 28:-D

Do góry