reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Natella ja tez kiedys mialam taka cinka kreseczke moj maz nawet jej nie widzial a potem zrobilam po jakims czasie drugi i byly dwie wielkie krechy no wiec takie malutkie gratulki ale zrob jeszcze za kilka dni drugi tak dla pewnosci albo lepiej mykaj na bete dostanisz wtedy wieksze gratulki;-)

reklama
narazie cisza kilka plamek te co od rana i cisza brzuch tez spoko jak szlam sobie na spacerek to mnie tak dziwnie w dol ciagnal, ale @ pownna byc jutro wiec wszystko przede mna ale dzieki za doping

Dzięki za powitanie...

Natella, ja w pierwszej ciązy jak robiłam teścik, to tez druga kreseczka była cieniutka, nawet męża dla pewności pytałam czy aby ta kreseczka tam jest, także zachowaj spokój i za kilka dni zrób kolejny test... a tak po cichu GRATULACJE!

Mam nadzieję, że te zafasolkowane, będą nas zarażać swoim szczęściem...

Adolfinka no i 3mam kciukaski za Ciebie.... oby jutro nie przylazła @ wstręciucha!

Ostatnia edycja:
Natella ja też po cichu gratuluję, wreszcie zaczyna tutaj coś się dziać

ja po angielksim - młoda mnie zadziwiła nawet sporo pamieta z ubiegłego roku:tak:

katarzynka_s
no to my razem jak szlaone do apteki, ja juz mam kolejny lezy i czeka :)
tobie tez z sutkow cos leci? mi z jednego i nie wiem co robic?
troszke jak saira to wyglada, czasem rpzezroczyste, malo tego, glownie jak nacisne...ale to zmoe byc cos zlego?
katarzynka1979
witaj w klubie, ja tez za kilka miesiecy 30 lat...i licze na cud ze udalo sie za peirwszym razem :)
justyna_0 DZIEKUEJ ZA NIC NADZIEI :)
adofina - masz racje!
wiez co amsz tyle objawow ze mysle ze Ci sie udalo :)
kingus z tym swiatelkiem to sie usmialam, ja tam tez bym chciala zbey brzuch sie w ciazy robil rpzezroczysty to bym widziala co dzidzia sobie tam wyczynia :)

DZIEWCZYNY :) chyba padne, czytajac wasze posty to normalnie sama nie wiem jak wczesniej o tym nie pomyslalam :) ostatnio bylam w Niemczech pos zczepionke dla mojego synka na meingokoki, ordynatorka ze szpitala nam polecila i maja tam fajne podpaski, akzda z husteczka mokra i maz mowi a kup wiecje bo u nas nie ma i chyba kupil mi z 10 opakowan :) czyzby to jakis znak???????

Natella - gratki, chyba jestes :) kurcze ale fajnie ci :)

jeszcze raz :)
tak mnie jakos natchnelo po waszych postach, taka nadzieje i radosc poczulam ze az sie wzielam za sprzatanie, bo wowczas najbardziej sie relaksuje, a nie moglam sie za to wziasc od 2 tygodni..jakos nie mialam ochoty, sily i w ogole...a teraz rozpiera mnie energia, co to sie porobilo :)
mam nadzieje ze sie udalo, chcialabym juz wiedziec czy tak czy nie bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcialabym juz wiedziec tam i byc u lekarza rpzed wylotem...
ach...

witam wieczorkiem

natella wiesz może byc tak że masz malo hormonu produkujacego się w czasie ciąży , ale moze byc i test kijowy.Jakis czas temu pisalam, ze zrobilam tescik i tez mialam taki cień krechy...a potem@ ale ja trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję że to jednak fasoleczka

NOWE STARACZKI BARDZO GORĄCO WITAM!
adolfina a ty testujesz czy czekasz na brak @?
o już doczytalam...ja mam nadzieję ze to jednak dzidzia.Ale mogą byc przeciesz jakies plamienia nawet jak jestes w ciązy okolo miesiączkowe zwlaszcza na poczatku...choc zycze aby nie bylo komplikacji tylko piękna fasolinka.

kingus a w jakiej szukasz pracy??gdzie bys chciala??

lilu a ty czym się zajmujesz???

Ostatnia edycja:
Rety!Chwile nie zagladalam a tu 4 stronki do czytania:szok:Super:-)
:-):-):-)@ NIE MA:-):-):-)Apetyt za to jest wieeelki i juz mi tylek rosnie,szczegolnie ze przez ostsnie pare dobrych miesiecy na ostrych dietach bylam,wiec teraz organizm sie domaga:zawstydzona/y:A nie moge ograniczac znowu do 1000kal bo nigdy nie zajde w ciaze:sorry2:No i juz przybylo od rozpoczecia staran 3kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale nie martwie sie-zrzucilam po pierwszej ciazy to i po drugiej dam rade:tak:
Natella - moj tescik z Weronisia tez byl baaaaaaaaaaaardzo slaby i latalam jak szalona po aptekach i pytalam co to oznacza,bo nie bylo wolnych miejsc w przychodniach:dry:I KAZDY powiedzial,ze skoro test wykryl to jest to ciaza i innej opcji po prostu nie ma:tak:Tak wiec powtorz sobie jeszcze raz,ale ja juz skladam OGROMNE£ GRATULACJE:-)
A co do tego wycieku z sutkow to jak juz pisalam-radze isc do lekarza.ja bylam i dal mi wlasnie na jutro skierowanko na badania hormonalne i krwi,ale stwierdzil tez ze widzialby gdyby to bylo cos z hormonami bo wtedy jest duzo innych oznak ktorych u mnie brak....I ze moze byc to u niektorych kobiet oznaka ciazy...!No i ja tej nadzieji sie trzymam,hehe...
Elisabeth - witaj serdecznie!ja tez od niedawna na tym watku:tak:Szybkiego zafasolkowania zycze:-);-)
adolfina - rety!sciskamy kciuki wszysciutkie za Ciebie!!!widze,ze objawy sa wrecz podrecznikowe wiec pewnie sie udalo:tak::tak:
gemini - witamy i pisz jak tam oczekiwania!!!!oby nie potrwaly za dlugo:tak:

A ja jutro o 11:15 na badanie paskudnej krwi:wściekła/y:Nie nawidze igiel i zawsze mi pobieraja na lezaco bo zdazylo mi sie kilka razy zemdlec:-p:zawstydzona/y:Ale moze szybo sie wyjasni czy nowy okruszek juz sie zadomowil................;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Kilka dni mnie nie było i znów przybyły nowe mamusie :-) Gratuluję Wam bardzo i proszę o porcję fluidków.

U mnie, tak jak przewidywałam, owulacja się nie pojawiła, dziś 1 dc, zobaczymy jaki będzie.

Jutro muszę powtórzyć wynik toxo i czeka mnie potem wizyta u lekarza. Może po prostu monitoring najpierw, a potem zobaczymy. Kocham wrzesień i mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy :-)

Miłego wieczorku życzę :-)

Do góry