reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::crazy: jestem wsciekła @ sie zbliża wiekimi krokami rozbolal mnie juz brzuch na maksa i zaczeły sie jak zawsze dzien wczesniej brazowe plamienia :wściekła/y:a tak wierzyłam :crazy::crazy:

no cóż trzeba sie uzbroic w cierpliwosc pojechac na urlopic i dzien i noc sie starac teraz dnia nie odposzcze ;-)

szkoda tylko dziewczynki ze jutro nie dołącze do wielkiego testowania :-(ale za was trzymam kciuki:tak:

reklama
adolfinka głowa do góry, trzeba wierzyć, że następnym razem się uda, z drugiej strony kobiety miewaja czasami i do 3 miesiaca @ a są w ciazy ( a ja mam nawet dowód rodzinny na to- moja mama, @ nie miała przy mnie dopiero od 4 miesiaca ale za to jak szybko jej ciąża przebiegła:tak:)

ell z jednej strony to fanie , ;-)
ale kobieta to dziwna istota do konca jeszcze mam nadzieje teraz mnie zastanawia ten brzuch bo normalnie mam kilka dni plamien a potem brzuch boli jak juz przychodzi prawdziwa ,,ulewa'' wtedy boli hm ale wymyslam moze zawsze boli a nie wczuwalam sie tak w objawy , masakra Justyna_0 a ty jak tam mialas bolalo cie wczesniej jak na @ czy cisza byla?/

adolfina ja w pierwszej ciąży czułam bóle miesiaczkowe, dokładnie w tych dniach, w których pownnien być@ przez 4 cykle pierwsze, potem przeszło,
bylam też na duphastonie od 8 do 20 tygodnia bo miałam plamienia, wskutek czego odklejało mi sie łozysko, chyba kazda kobieta ma inaczej

Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
mam jeszcze jeden ale to chyba bezsensu zbeym go robila jutro?
one niby po 6-ciu dniach wykrywaja, u mnie minelo wczoraj 9 dni wiec chyba po wszystkim... coz kolejny miesiac kolejna szansa, ale jakos tak mi smutno i do konca, do @ bede pewnie miala nic nadziei...

stawiałam na owoce i warzywa w wiekszej ilości niż normalnie
To chyba dobre rozwiązanie :tak:

ale za to ostatnio spie na stojaco ledwo dotrwalam w pracy do 15 i w domku odrazu padlam do samiutkiego wieczora
Zazdroszczę Ci, że tak łatwo zasypiasz. Ja teraz wstaje o 10 a zasypiam dopiero o 1, przez godzinę wiercę się w łóżku. Znam osoby co tylko przyłożą głowę do poduszki a już śpią.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::crazy: jestem wsciekła @ sie zbliża wiekimi krokami rozbolal mnie juz brzuch na maksa i zaczeły sie jak zawsze dzien wczesniej brazowe plamienia :wściekła/y:a tak wierzyłam :crazy::crazy:
Może jednak @ nie przyjdzie. Niech idzie sobie precz :-p:-p:-p

Justyna_0 a ty jak tam mialas bolalo cie wczesniej jak na @ czy cisza byla?/
Ja też jestem ciekawa. Zafasolkowane i doświadczone dziewczynki proszę napiszcie jak było u Was:confused:

Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
Może jeszcze nic straconego ;-) Poczekaj parę dni i powtórz test :tak:

Lilu, Tikanis jak Wam wtorek mija?
Tikanis ten wierszyk z wczoraj to Twojego autorstwa?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-:)-:)-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka....I tak jak sie cieszylam jak mi lekarz dal skierowanie tak juz dzis plakac mi sie chce,ze sie zawiode...Wiecie jak to jest:test moze nie wyjsci i zrobi sie go za kilka dni i jakos ta nadzieje sie przedluza...A z krwi albo wyjdzie JEST albo NIE MA:zawstydzona/y:
ell-zgadzam sie calkowicie,ze owocki i warzywa wystarcza:tak:ja tez tylko folik jem;-)
adolfina-narazie to plamienia tylko,moze na nich sie skonczy i @ nie przyjdzie:tak:Trzymam mocno kciuki!!!ja z Nika tez mialam ogromne bole brzucha i mi zawsze do tego przy @ prawa noga dretwiala i wtedy tez!na Sylwka bylam nie do zycia!zasnelam o 18 i obudzilam sie rano:sorry2:mialam moze nie plamienia ale jakis czas uplawy lekko brazowawe ale lekarz mowil pozniej ze to normalne i niekiedy tak jest.pozniej przez pierwsze 4mce mialam zawsze w miesiacu objawy jakby @ miala mnie odwiedzic:baffled::dry:
a teraz nie mam @,objawy zanikly:confused:piersi ogroooomne:-pbrzuch mi wywalilo dziwnie i ogolnie jakas czuje sie ciezka caly dzien:zawstydzona/y:oby oby:sorry2::tak:
moniau - nie jestes sama!ja testow juz chyba z 8 zuzylam:-D:-D:-Djak glupia latam i sprawdzam,choc wiem ze to troszke jeszcze za szybko i moze nie widac po prostu jeszcze na tescie....ale i tak robie:sorry2:teraz postanowilam:jesli kaza mi czekac na wyniki krwi i nie przyjda do piatku to w sobote test....5dni po terminie @ .....

Ten cykl to moje pierwsze poważne "starania":) Juz nie mogę doczekać się testowania.- teraz jestem dopiero w 16 dniu cyklu;-).

Postanowiłam że test zrobie dopiero gdy @ opóźni się o 1 dzień ( jeśli się opóźni...) Nie będę robić wcześniej..chyba:) to takie moje postatnowienie , ale znając siebie wiem że mogę nie wytrzymać.
Eh super by było gdyby się udało za pierwszym razem, ale zdaję sobie sprawę z tego ze to nie takie łatwe..-zwłaszcza gdy się ma prawie 30 lat....

Na pewno zdam relację z testowania.;-)

!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-:)-:)-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka.....
Wszystkiego najlepszego dla Weroniki, dużo zdrówka i radości :happy2:
Trzymam kciuki żeby to była mała fasoleczka ;-);-);-)

Kasiu czekamy niecierpliwie razem z Tobą :-)

reklama
katarzynko1979 powodzenia:tak: ja rocznik 80:)

Wszystkiego dobrego dla Weroniczki:tak: z okazji 2 urodzinek:tak:

Do góry