reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
taka zabawa tylko, ja dotknelam to wyszlo ze nie jestem ale za to moj 2-ltni synek dotknal i okazalo sie ze jest w ciazy hehe

kurcze a ja zaczynam sie martwic mam brzuch tak wielki jak taki napompowany balon strasznie tak jak w pierwszej ciazy w 4 miesiacu, kiedy to sie nie moglam doczekac brzucha (ogolnie jestem strasznie chuda) tak teraz dzieje sie ze mna cos dziwnego wielki brzuch i przy dotyku takim wiekszym troche popolewa kurcze a jakie sa objawy ciazy pozamacicznej ? nawet jak siedze to mam boczki tak moj organizm świruje czy co ? martwie sie tylko czy nic tam sie nie dzieje w srodku ale chyba glupio isc do lekarza z wielkim brzuchem :baffled:

ja moge z toba testowac ale cholercia musisz mi pomoc wytrzymac do srody hehe nie wiem czy dam rade , :no: a przeczucia mam straszne wczoraj w nocy jak probowałam usnac ostatnio ciezko mi to wychodzi mialam takie wrazenie ze napewno jestem , ze nie ma mozliwosci by bylo inaczej wszystko tak idealnie pasowalo oczywiscie poplakałam sie przy tym na maksa , masakra , poprostu wydawalo mi sie to niemozliwe ze moze moje cialo tak mnie w konia zrobic boje sie strasznie rozczarowania , jest to pierwszy miesiac staranek wiec nie jest to wielka tragedia ale boje sie wlasnie tego rozczarowania ze tak mozna bardzo wierzyc miec takie objawy, ze organizm moze tak oszukiwac :crazy:
Adolfinko, kochana wytrzymasz - musisz poczekac do srody, wierze ze dasz rade, pamietasz jak ja robilam pierwszy test- i co wyszedl negatywny bo zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki. Tez sie poryczalam , bylo mi smutno, ale ciagle czulam ze to niemozliwe...i czulam ze jestem w ciazy.I poczekalam kolejne 6 dni i wyszlo to co chcialam II
Mowie ci poczekaj !!!! DASZ RADE KOBITO :-pJa mam przeczucie ze dolaczysz do majoweczek ;-) i bedziemy sobie dalej gadaly :tak: Buziaki kochana

Moj M stwierdzil dzis ze widac po mnie,ze w ciazy jestem:-p
Justynka - gratulacje i mam nadzieje,ze wszystkie bedziemy juz wkrotce tak tryskac szczesciem:tak:
Adolfina - mi nawet dzis moja ukochana pomidorowka z ryzem nie smakowala....Ugotowalam caly wielki gar(specjalnie rano szlam po garnek bo moj jakos za maly mi sie wydawal na moj wielki apatyt) i jakos bez smaku....Bede bardzo zawiedziona jesli to tylko moja wyobraznia:-(
Natella - dobry tez tescik ciazowy:-Dprawa reka nie jestem w ciazy ale lewa juz jestem....hmmm...:-D

Ja mam wzdęcia.. mówiłyście coś o wzdęciach w pierwszych dniach ciąży?? czy to możliwe żeby tak od razu...???? chodzę i popierduję sobie ciągle hehe:) i bulgoty w brzuchu mam straszne...

powiem Wam, że najbardziej boję się że mylnie odbiorę objawy zbliżającego się okresu... wiecie ot zwykły okres się szykuje-duży brzuch, ból itp. a ja juz będę dumała nad wyborem imienia :baffled:
tak, rozczarowania boję się najbardziej, zresztą jak MY wszystkie ;-)

trzymajcie się dziewczyny!!

reklama
witam wieczorkiem

adolfina ja u Ciebie to na 100% widze ciąże:tak::-D moja przyjaciolka tak miala z tym brzuszkiem

kingus 6 wrzesnia?to ty Beatka jestes:tak::-) a ja myslalam ze Kinga....

A ja dotknelam i wyszlo ze nie jestem.

Do góry