reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzisiaj mam 23 dc i 5dpo i nie wiem jak wytrzymam z tym czekaniem czy się udało... Już raz poroniłam w 5tc i teraz jestem już 3 cykl po proronieniu więc boje się ...

reklama
Eh... Przykro mi...
Mi tez. Ja juz sama nie wiem niby wszystko jest ok. I ze mna i z mezem, o pierwsza ciaze staralismy sie 4 lata. Od lekarza do lekarza do kliniki tez zawitalismy ale tam ciagna kase ze szok na jakies specjalistyczne badania gdzie nie zaczeli jakby od poczatku. Potem trafilismy na Polna. Zeby sie dostac na polna trzeba czekac 8 miesiecy. Tam hsg i ciaza. Te cale starania zakreslaja krag po raz drugi. Nie wiem co mam robic. Znowu na Polna i czekac 8 mies na wizyte? Czy isc do kliniki i czuc ze trzepia nas z kasy na bezzasadne badania? Czy to nie moze byc normalnie. Chcesz dziecko starasz sie trzy miesiace i juz jestes w upragnionej ciazy:(:(:(

Zrobiłam dziś betę dziewczyny i czekam na wynik, raczej wiem, że nic z tego nie wyszło. Niw wiem tylko, czy ta beta nie zawczesnie. Ovitrelle wzielam 21 paxdziernika wiec dzis jest 10 dni po. Owulacje mialam chyba gdzieś 24- 25 paxdziernika. Powiem Wam że już mam dość ciągłe kłucie i latanie po lekarzach na monitoringi. Zastanawiam się na odstawieniem wszelkiej farmakologii i zdanie się na ślepy los. Jestem zmęczona psychicznie...

Po pregnylu robiłam 8 dni po zastrzyku. I nie było wątpliwości. Nie boje się ze za wcześnie bo sfalszuje. Tak kazała gin robić. Tylko boję się ze mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia jak owulacja była później ale co ja się łudzę...

reklama
Ja też mam problem z cierpliwością ... Dzisiaj 25 dc i 7dpo a ja już bym chciała wiedzieć czy się udało. Do tego chodzą od 2 dni rozdrażniona a do psm chyba jednak za daleko.

Do góry