Mysle ze jest okBiorę cały czas kwas foliowy. W tej chwili femibion natal
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze jest okBiorę cały czas kwas foliowy. W tej chwili femibion natal
Mi też się wydaje okej z wynikami. Ale gin musi zobaczyćBiorę cały czas kwas foliowy. W tej chwili femibion natal
[emoji26] smuteczek ..Dziewczyny u mnie dziś tylko lekki cień na teście więc beta spada[emoji852]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji17] [emoji17] [emoji17]Dziewczyny u mnie dziś tylko lekki cień na teście więc beta spada[emoji852]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O czyli dobre wiesci [emoji106]Ja wróciłam wczoraj z pl. Dziś byłam na rozmowie apropo wysokości zdolności kredytowej. Jak dobrze pójdzie za 3 miesiące kupimy dom [emoji846]
Za 2dni pierwsze usg - ciekawe kiedy inseminacja.
Extra abyście szybko dostali kredyt i do roboty. [emoji5]Ja wróciłam wczoraj z pl. Dziś byłam na rozmowie apropo wysokości zdolności kredytowej. Jak dobrze pójdzie za 3 miesiące kupimy dom [emoji846]
Za 2dni pierwsze usg - ciekawe kiedy inseminacja.