Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce bo szkoda mi kasy na test bo wydalam juz tyle kasy ze moglabym sobie cos fajnego kupic zrobie bete w poniedzialek jak mnie @ nie wyprzedzi bo mam robic tsh do endo bo 6 lipca mam wizyteAgnesis kurcze to szkoda ze nie macie nikogo takiego.
Luska ja nie wiem czemu Ty tego testu nie zrobisz??[emoji16] ja juz dawno bym zrobila[emoji23]
Moze tym razem sie udało?
I to nie pms tylko ciąża?
Ja bym zrobila chocby dla świętego spokoju[emoji5]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Lusia ja bym zrobiła ...najwyżej testem @ szybciej przywołasz ...Nie chce bo szkoda mi kasy na test bo wydalam juz tyle kasy ze moglabym sobie cos fajnego kupic zrobie bete w poniedzialek jak mnie @ nie wyprzedzi bo mam robic tsh do endo bo 6 lipca mam wizyte
Biore ale jak bylam na koncercie nad zalewem trawy pyla teraz bardzo i mam skutki jak jestem w domu to jest okLusia a ty nic nie bierzesz na alergie ????
U nas pokropilo wczoraj teraz jest chlodniejCarmen zapewne mam stresa, jakby bylo o co [emoji23][emoji23]
Oby nastalo juz jutro.
A u nas dzis juz 30 stopni, i na deszcz sie nie zapowiada nawet
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Jak bede w kielcach to kupie ale nie moze na weekendzie zrobieLusia ja bym zrobiła ...najwyżej testem @ szybciej przywołasz ...