reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis ja bym córki nie puściła gdyby nie to że pojechała z bratem a i tak się boję że jeszcze będzie lament.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooj juz nie pierd...ol ze umierasz ahahhahaa
Będzie dobrze, może masz stresa przed endo ?? Pamiętaj wykluc się o swoje i niech przepisuje to co ma
Ja dzis rano wstałam a tu deszcz
Ale się cieszę, do sklepu chociaż pójdę spokojna i niezlana potem

Agnesis kurcze to szkoda ze nie macie nikogo takiego.

Luska ja nie wiem czemu Ty tego testu nie zrobisz??[emoji16] ja juz dawno bym zrobila[emoji23]
Moze tym razem sie udało?
I to nie pms tylko ciąża?
Ja bym zrobila chocby dla świętego spokoju[emoji5]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Nie chce bo szkoda mi kasy na test bo wydalam juz tyle kasy ze moglabym sobie cos fajnego kupic zrobie bete w poniedzialek jak mnie @ nie wyprzedzi bo mam robic tsh do endo bo 6 lipca mam wizyte

reklama
Ale mam nerwa tesciowa powiedziala ze robie blad ze nie chce dziecka wiec jej powiedzialam ze dziecka nie bedzie maz pewnie jak wroci strzeli jej reprymende co ja to obchodzi wrr

Do góry