reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Docia widzisz jaki piękny silny dzidziuś
O Mania fajnie,ze zdalas
Taki maly przeciek masz hehee

Ja na wakacje jadę od 15 lipca i potem w sierpniu poraz kolejny, juz nie mogę się doczekać szumu morza

Mykam robic karbonare tak mnie ssie, ze bym stół pozarla ahahhaa

reklama
Nessi czy Ty wysyłasz młodego na jakis obóz lub cos w ten deseń? Ja o tym nie myślałam, bo uważam, ze jest za mały, ale kolezanka mi mówi, ze ona od 7rż wysyła już córkę.

Docia gratulacje! U mnie w 6tc tylko było widać że coś tam pika.
Agnesis mój syn (wtedy 8 lat) w zeszłym roku był na tydzień zakopanym a teraz jest z córką (8lat) na tydzień w nowej Rudzie. Moim zdaniem wszystko zależy od dziecka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Docia gratulacje! U mnie w 6tc tylko było widać że coś tam pika.
Agnesis mój syn (wtedy 8 lat) w zeszłym roku był na tydzień zakopanym a teraz jest z córką (8lat) na tydzień w nowej Rudzie. Moim zdaniem wszystko zależy od dziecka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie, mi sie wydaje, ze dziecko dziecku nie równe. Dlatego byłam zła jak mi zarzuciła, ze powinnam go wysłać. Ja wiem lepiej czy powinnam czy nie. On jest bardzo nieśmiały i podatny na pomysły innych. Moze przez ten rok trochę dojrzeje i wtedy na kolejne wakacje bedzie sie nadawał na taki "samodzielny" wyjazd. Ale i tak bede szukać czegoś niedaleko [emoji6]

Nuria u mnie nic ciekawego nie organizują wlasnie [emoji35] sa jakieś półkolonie, ale zapisują odgórnie dzieci których rodzice korzystają z opieki społecznej i kolezanka chciała zapisać swoje dziecko, poszła, okazało sie ze zostało tylko 15 miejsc, a chętnych było ze 30 osób w kolejce w pierwszy dzien zapisów i doopa, nawet za pieniądze nie mozna było nigdzie dziecka wcisnąć. Wkurzające to jest, ze ktoś dostaje zapomogi, 500+ i jeszcze wszystko im sie za darmo należy. A my nic nie dostajemy i nawet jakbyśmy zaplacic chcieli to nie mamy gdzie dziecka na miejscu zapisać [emoji19]

Ostatnia edycja:
Nuria wlasnie odwrotnie. Byliśmy od piątku na wsi i było więcej atrakcji niż tu przez pół roku w mieście. A do tego większość tych atrakcji była za darmo, zamek dmuchany, ciasta, kiełbaski z grilla, przejażdżki motorem itp. W mieście za darmo nic nie ma [emoji12]

Nuria wlasnie nie, nie mamy nikogo takiego gdzie mógłby jechac. Moja mama przyjedzie w sierpniu to bedzie u niej pewnie, bo już sie doczekać nie moze. A ja mam urlop dopiero pod koniec sierpnia i we wrześniu [emoji53] ale myśle ze i tak go gdzies zabiorę, choćby miał opuścić pierwszy tydzień szkoły [emoji12]

Ja jezdzilam do babci i dziadka najpierw z mama i bratem potem sama jak bylam mala tam mieli wioske indianska moi rodzice kasy nie mieli wiec bawilismy sie na podworku z kolegami i kolezankami zabawa w chowanego wieczorem klasy wrotki siatka to byly czasy teraz dzieci maja tablet telefon i swoj swiat

reklama
Ja jezdzilam do babci i dziadka najpierw z mama i bratem potem sama jak bylam mala tam mieli wioske indianska moi rodzice kasy nie mieli wiec bawilismy sie na podworku z kolegami i kolezankami zabawa w chowanego wieczorem klasy wrotki siatka to byly czasy teraz dzieci maja tablet telefon i swoj swiat

Kiedyś było pięknie [emoji16]

Do góry