reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nie wiem czemu gin kazal tak szybko progesteron zrobic, minal dopiero 1 dzien od owu.
i teraz pewnie z dnia na dzien bedzie roslo.
tsh mialam 1,4 i endo kazala dalej zbijac ..... :baffled:

reklama
nie wiem czemu gin kazal tak szybko progesteron zrobic, minal dopiero 1 dzien od owu.
Ja mam 1.8 i lekarka mowi ze jest ok wizyte u endo mam na poczatku lipca wiec sie dowiem co i jak

czesc dziewczynki :*
pomozecie mi z interpretacja progesteronu ?
dzis 15 dc, z 13 na 14dc ponoc byla owu, progesteron 6,03 nmol/l.
, normy: faza fol. 0,32-0,95, faza lut. : 3,85-50,56 nmol/l.
Nie za niski?
ps. tsh 0,74.
Kochana progesteron masz w normie
Choc najbardziej miarodajny wynik jest w 7 dniu po owu
A Ty robilas jak dobrze rozumiem 1-2 dni po owu

Witajcie [emoji16]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Arte przykro mi bardzo [emoji17]
Moze powinnas jednak ten cykl odpuścić

Lusia
Anula

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Ja miałam prg w 35dc z Leną 9.2 a w 31dc wyszedł mi bladzioch.
Więc chyba ok.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t3d [emoji594]

Ooj dziewuchy nie chceta pokazywać testów ani sikać , aż ze złości se zjem [emoji23][emoji23]

0731b8105809b1c21b34dbfaf5b39aca.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Tsh wypada podnieść do 1 ...też miałam od 0 po przecinku - endo zadowolony - ginekolog kazał odstawić mi leki i kontrolować by nie wzrosło ... teraz mam 1, z groszami i jest OK.
Nie patrz na endo - konsultuj z ginem ...Jak zajdziesz w ciążę to będziesz i tak musiała podnieść TSH to ci każdy gin powie. Jak będziesz dalej zbijać to kopyta wyciągniesz ... z niedoczynności w nadczynność :/

reklama
Do góry