reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anula jakbys miala kupić gdzieś nordtesta , lub z doza płytowego to on na serio jest lepszy .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t3d [emoji594]
No właśnie test testowi nie równy [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Lusia dawaj testa bo my tu wszystkie oszalejemy :) wasze nawet bladziochy dają Nam nadzieję :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczynki :*
pomozecie mi z interpretacja progesteronu ?
dzis 15 dc, z 13 na 14dc ponoc byla owu, progesteron 6,03 nmol/l.
, normy: faza fol. 0,32-0,95, faza lut. : 3,85-50,56 nmol/l.
Nie za niski?
ps. tsh 0,74.

Nie za niski?
ps. tsh 0,74.
Hey ...

Progesteron bym powiedziała że trochę nisko jak po ovu ... ja po ovu miewam nawet ponad 20 jak nie więcej...

Tsh niskie ale ujdzie no ale ono z dnia na dzień inaczej wychodzi więc możemy założyć że dla starających się w granicy 1-1,5 się mieścisz [emoji6]

Zrobilam juz setki testow przez te 3 lata plakalam jak bobr na jedna kreske wiec cierpliwosc na czekanie na @ mam opanowana do perfekcji. Co ma byc to bedzie. Zrobie test tak jak planowalam teoretycznie @ powinna byc 8 bo takie mam cykle wiec poczekam 22 dc mam skoro tyle czekam to dam rade poczekac mam zajecie wiec nie mysle bedziecie wiedziec pierwsze czy @ sie pojawila czuje sie okresowo wiec pojawi sie jak zwykle

Luska ja nie rozumiem, skoro masz test pod nosem to czemu go nie zrobisz? Nie korci Cie? Chociaz bys aie troche uspokoila jakbys zrobila, a tak sie tylko zastanawiasz.
No ale rob jak uwazasz[emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie korci mnie szczerze nie jestem ciekawa bo juz widzialam cienie a @ sie pojawiala wiec poczekam

Nie za niski?
ps. tsh 0,74.
Wedlug mnie progesteron jest ok ja mialam nizszy od twojego tsh troszke niskie powinna byc 1 okolo

reklama
Hey ...

Progesteron bym powiedziała że trochę nisko jak po ovu ... ja po ovu miewam nawet ponad 20 jak nie więcej...

Tsh niskie ale ujdzie no ale ono z dnia na dzień inaczej wychodzi więc możemy założyć że dla starających się w granicy 1-1,5 się mieścisz [emoji6]

Progesteron najwyzszy jest w 7 dniu po owulacji po samej owulce nie ma sensu go badac dlatego mi badaja w 7dzien po owulce

Do góry