reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

no jak on się do Ciebie każdego dnia tak uśmiecha to wynagradza wszystko :) i te oczyska piękne ;) gdyby był trochę starszy to wiesz :D
dzięki, że napisałaś Anula to daje mi wiarę, że bedzie dobrze mimo wszystko.
Oj tak :) właśnie mi tłumaczy że jakby na świecie były same dziewczyny to by wyginęły[emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
tęczowa ale synus śliczny [emoji7]
Kurcze jeszcze trochę i sie tulic będziesz [emoji169]
Bede kulska , choć juz jestem [emoji23]brzuch niech sobie rośnie ważne , ze kg tak w gore nie lecą jak z Leną [emoji5]

Carmen???

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t4d [emoji272]

Carmen brzuszek mega[emoji173]
Agnesis bardzo mi przykro, no ale niestety my staraczki nie unikniemy kontaktu z kobietami w ciazy, musialybysmy chyba z domu nie wychodzić zeby tego uniknąć[emoji53]
Fajnie ze komus sie udaje, ale z drugiej syrony to dobijajace ze ktos dostal od losu to szczescie a nie Ty[emoji53]

Dzieci sa teraz okropne, az strach pomyslec co to bedzie za kilka lat.
Ostatnio czekalam sobie na busa i na lawce siedziala sobie matka z synem, na ok 7-8 lat chyba. No i ta matka sie pyta tego syna czy chce drozdzowke z kapusta, On odpowiada ze nie chce, na to matka ze ona sobie zje, a on z krzykiem "od kapusty to masz leb pusty sama sobie to jedz ja nie chce!"... co najgorsze ta matka zaczela sie smiac jak maly to powiedzial[emoji46]
Przeciez powinna mu uwage zwrocic[emoji37]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bo to sie nazywa bezstresowe wychowanie
Ja bym zaraz opier**lila ale niektórzy maja po prostu gdzieś
Za rok za dwa takie dziecko podniesie niestety ręce na matkę

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Bum odnośnie Twojego żebra :D
349_polozenie_narzadow_487711f5ea58d.jpg

372_rozstepy_487712300b296.jpg

Carmen trzymam kciuki za wizytę <3

Załączniki

• 349_polozenie_narzadow_487711f5ea58d.jpg
    349_polozenie_narzadow_487711f5ea58d.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 332
  • 372_rozstepy_487712300b296.jpg
    372_rozstepy_487712300b296.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 325
Dziewczyny na wizycie wszystko ok, usg z 20 minut mi robił, poopowiadał co gdzie jest i takie tam, choć ja miałam trudności z zauważeniem [emoji12]malenstwo ma książkowe 6cm jak na 13 tydzień ciąży , bardzo ruchliwe i przez to ruszanie nie mogliśmy nic zobaczyć [emoji3]choć raz mi sie zdawało zobaczyć witkę między nogami ..ale cóż pozostaje nam czekać haha. Póki co pokupuje trochę rzeczy w kolorach neutralnych.
Dał mi multicentrum i jeszcze jakieś witaminy bo niestety schudłam i zgubiłam na wadze. Dał mi tez tabsy na zyganko. No to tyle, jestem szczęśliwa [emoji108][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

reklama
Dziewczyny na wizycie wszystko ok, usg z 20 minut mi robił, poopowiadał co gdzie jest i takie tam, choć ja miałam trudności z zauważeniem [emoji12]malenstwo ma książkowe 6cm jak na 13 tydzień ciąży , bardzo ruchliwe i przez to ruszanie nie mogliśmy nic zobaczyć [emoji3]choć raz mi sie zdawało zobaczyć witkę między nogami ..ale cóż pozostaje nam czekać haha. Póki co pokupuje trochę rzeczy w kolorach neutralnych.
Dał mi multicentrum i jeszcze jakieś witaminy bo niestety schudłam i zgubiłam na wadze. Dał mi tez tabsy na zyganko. No to tyle, jestem szczęśliwa [emoji108][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

Super newsy :) Byle teraz do następnej wizyty!

Do góry