reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak się mieści to pół biedy ale to będzie chciało wyjść [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo dokładnie [emoji23][emoji23] ja to jednak bym chciała cc znów [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

reklama
Dziewczyny, nawpierd....sie pp paru latach kapuchy kiszonej!!!!!!! Brzuch mnie boli aaaaaaa [emoji1][emoji1][emoji33][emoji33]

Ps jak sie robi bigos?? Tak na szybko!!!! Co tam szlo? Miecho,boczek i co potem?? Ile gotowac bo ja nigdy nie robilam,zawsze gustowalam [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nawpierd....sie pp paru latach kapuchy kiszonej!!!!!!! Brzuch mnie boli aaaaaaa [emoji1][emoji1][emoji33][emoji33]

Ps jak sie robi bigos?? Tak na szybko!!!! Co tam szlo? Miecho,boczek i co potem?? Ile gotowac bo ja nigdy nie robilam,zawsze gustowalam [emoji1][emoji1]

Obyś tylko samolotu nie zaprukała bo tam chyba 1 wc ?:D

Mięcho, boczek, albo kiełbasa ,,,no i kapusta :p Długo się gotuje, nie słoń za dużo bo nasłonieje, kapuchę popłukaj, trochę podziabaj by nie była za długa, cebulkę podsmaż ..ziele,pieprz, liść laurowy, ja dodaję grzyby suszone. (wcześniej namoczone i popłukane) A i 1 śliwkę dla koloru.

Mięcho, boczek, albo kiełbasa ,,,no i kapusta [emoji14] Długo się gotuje, nie słoń za dużo bo nasłonieje, kapuchę popłukaj, trochę podziabaj by nie była za długa, cebulkę podsmaż ..ziele,pieprz, liść laurowy, ja dodaję grzyby suszone. (wcześniej namoczone i popłukane) A i 1 śliwkę dla koloru.
A na koniec przecier i gitara :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mięcho, boczek, albo kiełbasa ,,,no i kapusta [emoji14] Długo się gotuje, nie słoń za dużo bo nasłonieje, kapuchę popłukaj, trochę podziabaj by nie była za długa, cebulkę podsmaż ..ziele,pieprz, liść laurowy, ja dodaję grzyby suszone. (wcześniej namoczone i popłukane) A i 1 śliwkę dla koloru.
Kufffa nie mam ani liscia,ani ziela :( stanie sie cos jak.nie wrzuce??

Mam tylko boczek wedzony,mieso wieprzowe bez kosci, kielbachy wedzonej.niestety nie mam ..
Cebulke mam i grzyby juz sie mocza. Sliwke tez mam....

Dzieki

Do góry