reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Przydałaby mi sie taka szafa na korytarz [emoji106] w końcu bym wszystko poukładala [emoji16]

Ja kompletowalam to powoli slupki sa dwa jedna szafa narozna i podwojna szafa z lustem te meble sa w abrze ale drogie sa same slupki koszuja ok 400zl 1 szafa z lustrem 1200 ma dwa metry szer. I narozna 600 w sumie dalismy dalismy 2800 wiec duzo ale sa wysokie na 212 glebokosc 60 wiec bajka[emoji5] polecam

reklama
Luska u mnie szafa długości moze mieć tylko 150cm wiec az tylu części bym nie potrzebowała [emoji6]
A żelazo jakie bierzesz teraz? Najlepiej w połączeniu z kwasem foliowym, witamina c i witamina b12 brać to sie wtedy niby lepiej przyswaja.

Znacie jakies dobre zelazo ktore ma dobra przysfajalosc
Heyy ja kiedys pilam w takiej butli zelazo ale niestety tutaj we wloszech.

Zawsze mialan silna anemie a z mala w ciazy bylam,ze tak powiem na wykonczeniu. Bylam bardzo dużo pod norma :(
Zaczelam pic wlasnie zelazo plynne i odziwo cos sie ruszylo. Potem jak urodziłam,znowu sie pomniejszylo byla potrzebna transfuzja.
Teraz.tez mam niskie ale biore tyle co inofem włoski i jem duzo fasoli,szpinak.i buraki pol surowe...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o dziwo jestem takim szczęśliwcem, ze mogę jesc suchy chleb przez miesiac, a hemoglobina zawsze 13-14. Nie wiem od czego to zależy. Poniżej normy tylko w ciazy miałam.

Hej[emoji6]

Tak się weselnie i ciekawie i Was zrobiło że sama też się pochwalę[emoji6]
749b084e9460eb8c3424f1c293b3185e.jpg
729aefb44c8ca643d07cd73a91720f99.jpg

Mum, Po cichu gratuluję[emoji8]

Bum, piękna beta[emoji6]

Agnesis, nigdy nie mów nigdy.

Nuria, tulam[emoji8]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

reklama
Ja o dziwo jestem takim szczęśliwcem, ze mogę jesc suchy chleb przez miesiac, a hemoglobina zawsze 13-14. Nie wiem od czego to zależy. Poniżej normy tylko w ciazy miałam.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry