reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moj trądzik przeszedł już w ostry stan. Paznokcie łamią sie i rozdwajaja. Cellulit mi sie rzucił na dupę. Jakbym mogła to bym nie wychodziła z domu.

reklama
Dostałam na razie żele od lekarza, przy których niby mozna sie starać. Ale jak nie bedzie efektów to starania pójdą sie jebac [emoji53]

byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Znowu plamię :(
Nessi leż Słońce i łykaj dupka
Trzymam z całych sił i całym sercem kciuki [emoji110]

Tak sobie myślę
Ty miałaś pęcherzyki na monotoringu roznej wielkości, do zapłodnienia mogło dojść jak na mój skromny rozum, z odstępem czasu, dlatego fasolki mogą się różnić wielkością
Ale wyrównają się
Wierze w to
Ty też musisz wierzyć [emoji173][emoji173]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Agnes zapisuj się do kosmetyczki niech cię zrobi na bóstwo odrazu ci się lepiej zrobi .. a żele to co za żele? A ty może być clo zastosowała albo co ?nie ma gin żadnego innego planu ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Agnesis powiem Ci ze to jak siebie postrzegamy siedzi w naszej glowie. I jezeli my sami siebie zaakceptujemy, to zmieni sie wszystko. Ja kiedys dosc krytycznie podchodzilam do mojego wygladu, figury. Ale z czasem zaczelam sobie uświadamiać ze kurcze przeciez tyle ludzi choruje i w ogole a ja uzalam sie nad glupim pryszczem.
Ogolnie my ludzie nie bardzo doceniamy to, co posiadamy. Dopiero gdy cos sie dzieje zmienia nam sie myślenie.
Wiec moja droga, cycek do przodu, jestes wartosciowa, młodą kobitką, w dodatku piękną[emoji8] a ze masz trądzik, czy cellulit to pikuś. Kazdy z Nas ma cos czego w sobie nie lubi, i najlepiej gdy to zaakceptujemy.
Jesli Ci to poprawi humor, to lec do kosmetyczki, niech Cię zrobi na bóstwo[emoji7] w koncu kazda z Nas czasami ma chęć poczuć sie jak dama[emoji7][emoji2]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mum niestety nie :/
lecę do Polski i zostaję do porodu. znaczy jeśli lekarz mi pozwoli to przylecę jeszcze do Męża na jakieś 2 tygodnie ;)

No ale u mnie to już nie jest kilka pryszczy. Mam z tym problem od lat. Kiedyś sie leczyłam i było Ok. Ale przy staraniach nie mogę brać tamtych leków.
Anula mam clindamycyne i skinoren. Jak dostanę okres to biore jeszcze unidox i cykl na straty. A pózniej zobaczymy. Mam jeszcze epiduo ale dermatolog i kosmetyczka mówiły żeby tego nie używać jak chce zajść w ciaze, a z kolei na forach czytałam ze laski używały nawet w ciazy... No ale ryzykować wadami u dziecka nie bede.

reklama
Nessi jestem z Tobą!!!
Musi być dobrze!!!

A ja mam dziś placzliwy dzień... Najchętnie bym ryczała cały czas...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Do góry