reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Skończyłam [emoji2] jakoś tak jasno w domu sie zrobiło [emoji23]
Kacha u mnie te plamienia przed @ sa spowodowane albo niskim progesteronem albo jeszcze czymś innym. Z nikad sie nie biorą wiec trzeba cos z tym zrobic. A jeśli wszystko wyjdzie zupełnie dobrze, to dam nam jeszcze trochę czasu żeby w paranoje nie popaść. A prawda taka tez ze po poronieniu nie robiłam żadnych badań, bo jak widziałam ze dziewczyny po poronieniach tak szybko zachodzą to myślałam ze ja tez zajdę [emoji54]
A ostatnio jak zaszłam to był pierwszy cykl na luteinie i od razu zaskoczyło, a teraz już była luteina i inne cuda i nic [emoji20]
co nas nie zabije to nas wzmocni, a przynajmniej pobzykamy jeszcze trochę [emoji1][emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Kupilam kojej chrzesnicy na urodziny takie coś , ciekawe czy się bawić będzie [emoji38]
1481546619-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

xbum na pewno będzie się bawić. Fajna zabawka. Mój synek uwielbia ciastolinę a co dopiero dziewczynka.
agnesis no z tymi plamieniami musisz coś zrobić, zaczynasz od badania progesteronu?

Bum sama bym się pobawila[emoji41][emoji12]

Agnes a może faktycznie hormony warto zrobić ...

A ja jadę zaraz ma warsztaty z rękodzieła a co tam [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula warsztaty super!
Kacha sam progesteron już badałam 7dpo kilka cykli i był 18,6-19,8 wg norm w górnej granicy. A plamienia i tak były. Moze jakoś za szybko spada, a moze mi po prostu jest potrzebny wyższy poziom. Cholera wie [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Witajcie

U mnie ponić wczoraj czy też dziś zaczęły się dni płodne, faktycznie zmienił mi się śluz, a mam dziś dopiero 7 dc, owulka coś koło soboty ma być

Niestety mojego męża rozłożyło przeziębienie i zdaje mi się że ciężko będzie z boboseksami w tym cyklu
Wiecie chory facet gorszy niz dziecko

A wyniku mojego Estradiolu nadal nie ma, jeszcze naprawiają maszynę [emoji34]

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

Do góry