reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji6]

Moja szybka relacja.
W piątek przyjęłam się do szpitala. Piątek nic, sobota rodzę a potem jednak nie, niedziela, jeszcze nie. W poniedziałek po obchodzie i badaniu szyjka zgladzona, 3-4cm rozwarcia. Decyzja: oksytocyna. Rano miałam robione ktg ale już wątpliwe było, jednak nikt nic nie mówił że źle. O godz. 8.20 poszłam na porodowke, kroplówka z glukoza na początek ktg na którym nie było już tetna dziecka. Miałam położna anioła. Szybka decyzja i leżałam na sali operacyjnej, potem podano mi znieczulenie ogólne. Obudziłam się koło 10 okazało się że z małym wszystko dobrze 10 pkt i jest najcudowniejszy na świecie. Wszyscy są zakochani.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Gratulacje! Zazdroszczę, dobrze że byłaś pod dobrą opieką a synek spory! Zdrówka dla was [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja póki pamietam to mierze.
Wkurza mnie ta apka, bo ciagle mi sie filmy włączają z reklamami [emoji35] tez tak macie??

Karola dziekowac Bogu,ze sie dobrze skonczylo!!!! I tak w ogole gratuluje. Czekalam az napiszesz,wiec teraz wykorzystuje ten moment [emoji14] maly jest cudowny..i nawet spory maly facio [emoji7] jeszcze raz gratki.
A powiedz boli cie ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis no właśnie , bzykac mi się chce , ale wtedy kiedy owu nie ma ... Na sile bo owu jest zdecydowalam , ze nie będę się bzykac bo to nie dla mnie... + moj P robi teraz po 12-14h i jak przychodzi je , idzie się kąpać , pobawi się z Leną i tez jest zmęczony , więc nawet o tym bzykanku mogę pomarzyc... No nic , jestem , staram się , ale będzie co będzie , może kiedyś wypali ...
Jedynie jak mi się te cykle do lutego nie poprawia to pójdę do jakiegoś gina , zęby mi je unormowal, badanis porobie i to wsioo [emoji38]

Więc za Was wszystkie mocno trzymam kciuki ! [emoji110][emoji110] i przepuszczam jak chcecie [emoji6]

Aaaaa taki news , Lunciak zostaje z nami hihi [emoji4] , więc teraz mam małe dziecko, ale oczywiście z 2 kresek będę skakać z radości [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze sie,ze piesek zostaje z wami [emoji7][emoji7] a tak ogolem nie odpuszczaj na dobre. Kiedys nam sie uda. [emoji2]
A z ta owu to nie wiem czy wierzyc,mam na mysli sex...a bo ja wiem czy to prawda ze ma sie tylko ochote w dni plodne ...mam tak samo jak ty..z reguly jak mi sie chce jestem juz po...wiec na dwoje babka wrozyla.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

carmen kurcze dużo kasy na nią poszło, szkoda mi ją oddać jak tak na prawdę nie wiem w jakie ręce pójdzie ... P stwierdził, że może zostać , a Lenka tez juz ją bardzo kocha jak mowi hihi [emoji4]
Na dobre nie odpuszczam , staram się , staram ale bez żadnego parcia będzie co będzie , sex będzie kiedy będę miała i P tylko na to ochotę , ziółka będziemy pic dalej bo szkoda je zostawić hehe [emoji4]

Bum to będziesz miała teraz mały zwierzyniec [emoji4][emoji4] fajnie, ze trafiła na Was psinka [emoji6]

agnesis no właśnie , bzykac mi się chce , ale wtedy kiedy owu nie ma ... Na sile bo owu jest zdecydowalam , ze nie będę się bzykac bo to nie dla mnie... + moj P robi teraz po 12-14h i jak przychodzi je , idzie się kąpać , pobawi się z Leną i tez jest zmęczony , więc nawet o tym bzykanku mogę pomarzyc... No nic , jestem , staram się , ale będzie co będzie , może kiedyś wypali ...
Jedynie jak mi się te cykle do lutego nie poprawia to pójdę do jakiegoś gina , zęby mi je unormowal, badanis porobie i to wsioo [emoji38]

Więc za Was wszystkie mocno trzymam kciuki ! [emoji110][emoji110] i przepuszczam jak chcecie [emoji6]

Aaaaa taki news , Lunciak zostaje z nami hihi [emoji4] , więc teraz mam małe dziecko, ale oczywiście z 2 kresek będę skakać z radości [emoji6]

Wiedziałam!!!! No i dobrze, na razie psinka a bobo pojawi się najmniej spodziewanym momencie ;)

reklama
agnesis no mały zwierzyniec to jest , dużo osob pomyśli , że jakaś wariatka [emoji23][emoji23][emoji23] ale grzeczni są , oddalabym ja ale boje się , ze trafi gdzieś , gdzie może być oddana bo np zjadła komuś buty ...

Majka no kiedyś się na pewno pojawi , ja na to wypływu tak na prawdę nie mam ...
Będzie jak będzie , ale nie pozbycie się mnie tak szybko [emoji6]

Do góry