reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola- kto wie może dziś w nocy już urodzisz :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj ze Boże. Dzwoniłam do swojej gin i jak się nie rozkręci to jutro z samego rana na oddział. Kazała mi dalej drażnić brodawki, a czuję że po takim "masazu" skurcze się nasilają. Więc może jest szansa na normalny a nie wywołany poród.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

karolaa jacieeee jeszcze troszkę oj cieszę się ! [emoji170]
No wiesz w szpitalu podadza ci oksytocyne w kroplowie , a drażniąc sutki sama sie wydziela naturalnie , wiec masuj ile wlezie jeszcze męża zalicz [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650499781785467&id=161955350639915
Wysyłacie chłopów po podpaski? [emoji23]

No i znowu trzeba będzie wrócić [emoji22]

reklama
No jak się uda to chce pół roku karmić więc jest nadzieja. Bóle zaczynają iść od krzyża i są mocniejsze. Jeszcze regularności muszą nabrać.[emoji16]

Do góry