reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula w krzakach dopiero druci [emoji23][emoji23] mi tez cos o Nessi dzisiaj się myśli , ze się nie odzywa...

wff2krhmvaem9yip.png
Druci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeb£am i nie wstalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem, jestem ....ale weny do pisania brak :)
W tym cyklu starania odpuściłam ... zacznę z CLO :)

Chociaż ....
upload_2016-11-15_17-57-9.jpeg

Załączniki

• upload_2016-11-15_17-57-9.jpeg
    upload_2016-11-15_17-57-9.jpeg
    246,1 KB · Wyświetleń: 224
A ja nie piore bo nie mam co [emoji23][emoji23][emoji23]
Mozna pic 2 saszetki inofemu rozpuszczone w jednej szklance? Czy trzeba rano i wieczorem? Bum Ty pilas oddzielnie , nie?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Bum wlasnie jej cholery nie ma [emoji55] żołądek mnie tylko rozbolał tak ze chyba sie zaraz rozpłacze [emoji20]

Ness bzyknij sobie a co ... z okazji brzydkiej pogody u mnie [emoji41]

Bum hehe druci mówisz ...czyli tak na ostro hehe ooo właśnie leczo zrobiłam do kompletu ..."piekło w doopie" będzie [emoji38]

Agnes lampeczka wina dobra na wszystko [emoji12] ... preferujesz ? bo chłodze [emoji6]

Carmen można pewnie ze tak ....

Karola ja ci mowie bzyknij i ty ... bo zaraz znowu celibat ... mężu będzie zrelaxowany przy porodzie -a właśnie razem idziecie ?
Swoją drogą nie ma mocnych ja z młodym w ciąży to i podłogi na kolanach szorowalam coby ruszyło i lipa ale z podłogi jeść można było .... tydzień przed porodem jak leżałam na plecach to brzuch miałam płaski za to jak wstałam to skarpet nie szło założyć .... no i tego dnia co mi wody odeszły nic nie wskazywało na to ze to juz bo właśnie spac miałam iść ...prysznic wzięłam i se myślę aaa nogi balsamem posmaruje,a ze nie sięgałam to zapodalam nogę na grzejnik [emoji1]...zdjelam i mnie wody odeszły [emoji41] ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

A ja nie piore bo nie mam co [emoji23][emoji23][emoji23]
Mozna pic 2 saszetki inofemu rozpuszczone w jednej szklance? Czy trzeba rano i wieczorem? Bum Ty pilas oddzielnie , nie?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Bum z tego co pamietam zawsze tak pila. Jedna szkl i dwie saszetki naraz [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula tak! Błagam polej! [emoji28][emoji16] jeżu drogi dzis tylko jedna lampkę, w weekend chyba zrobie butle cała [emoji12]

Nessi, No obiecujący tescik. Bierz chłopa.

Anula, ja to bym bardzo chciała mieć faceta przy sobie, ale on za bardzo nie chce. Nie będę go zmuszać bo nic na siłę ale namawiam go żeby został dopóki partych nie będzie. Potem niech wyjdzie jak go to przerasta. Chciałabym mieć w nim oparcie. Swoją drogą taki duży, łysy chłop a w głębi wrażliwy chłopczyk.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Do góry