reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis ja to wcale nie umie myć okien w taką pogodę bo mi potem strasznie paruja i więcej się wkurzam przy myciu niz myje..
Ciemno szybko się robi nikt nie widzi od dworu [emoji6][emoji38] na wiosnę umyje z zewnątrz...

Carmen a u Ciebie co z @?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
U mnie za tydzień ma być 8-10 stopni i w miarę słonecznie, to moze wtedy umyje, ale to tylko prognozy wiec nic pewnego [emoji6]
Mojej @ nie było jak wychodziłam z domu, sprawdzę jak wrócę [emoji12] przywołuje ja do porządku [emoji23]

Hej[emoji4]

Taa, ja rodzę... Bum nie żartuj bo pęknę ze śmiechu.. Strzeliłam młodemu focha i chyba się kapnal bo cały dzień mnie kopie a i czkawkę ma chyba trzeci raz dzisiaj. Ja i tak się do niego nie odzywam. Męża wykorzystałam i nic. Jedynie on zachwycony. No ale miło jest sobie bzyknac po takim celibacie.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Dzol możesz brać inofem przy encortonie, to tylko suplement z kwasem foliowym [emoji6]
Kacha nie ma co sie starać (z)głową [emoji16] myśli trzeba ulokować gdzies indziej, święta idą, trzeba zacząć myśleć o innych przyjemnościach [emoji4] myśle ze im bardziej chcesz zajść w ciaze, tym bardziej zajść w nią nie możesz.

Zgadzam się,trzeba głowę zająć innymi rzeczami.

karola no 39tc , to juz tuz tuz w każdej chwili może się zacząć [emoji4]

Agnesis a co czujesz , ze @ przyszła [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Karola poród może się zacząć w każde j chwili.Mi przed porodem było coraz lżej, czułam się świetnie, tylko strach był czy dam radę urodzić siłami natury 4kg.Pamietam ze wtedy w czwartek wieczorem bylam u ginki i mowila ze wszystko pozamykane a w sobote w południe zaczęły mi się sączyc wody plodowe.Nawet nie miałam zadnych skurczów, nic wcześniej mnie nie bolało.I w nocy z sobotę na niedziele urodziłam.Dobrze ze sobie pobaraszkowaliscie.Może po schodach pochodź.Już niedługo się zacznie.
Agnesis ja też czekam aż bedzie cieplej zeby te koszmarne okna umyć.Narazie umyłam w całym domu drzwi.Wizyta w poradni tez mnie czeka tylko jeszcze nie mamy wyznaczonego terminu.Dzisiaj idę z synkiem do kina na bajkę Trolle, tylko strasznie późno bo dopiero o 18.30.Niechce mi wychodzić z domu tak zimno.

Karola dziś powtórzyć trza [emoji38]

Bum co ty zimno jest [emoji38] w krzakach nie wieje[emoji41]

Ness chodzisz mi dziś po głowie !!!! Malduj co tam [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Bum, a ty masz może kontakt z Jugoslawa? Ta to dopiero chaszcze zaliczyła.

Kacha, ja tak samo mam. Jak ja 4 kg przecisne???[emoji44][emoji44]

Anula, oj chodzi mi po głowie ta brzydka myśl. [emoji48][emoji48]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Do góry