reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejo[emoji4]

Agnesis, ładny zapas. Ja swego czasu też takie robiłam. U mnie też nigdy plamien nie było. Od razu kranik się odkrecal i chlust... Morze Czerwone...

Carmen, uszka do góry. Zrób porządny przegląd u gina i może wtedy uda się szybciej a jeśli nie to przynajmniej będziesz wiedziała jak sie wspomóc.

Tynka, No ja się dopiero w 20 tc dowiedziałam że chłopak bo moja gin ma starszy sprzęt i nie chciała wrozyc a na polowkowych to o wiele dokladniejszy...

Majka, ty tam tak nie szalej. To że krwiak się wchłania to nie znaczy że możesz szalec. Odpoczywaj i koniec kropka. U mnie niestety krwiak peknal ale naszczescie maluszek nie ucierpiał.

Wrr... Na wardze wyskoczyła mi opryszczka. Potraktowałam ją plasterkiem compeed. Mam nadzieję że szybko zejdzie. Najgorsze że wczoraj nie czułam że się pojawi a dzisiaj już pęcherzyki.
Wzięłam się dzisiaj za pranie i sprzątanie i kompletnie nic. Zostało mi męża wykorzystać. Przynajmniej chłopak będzie szczęśliwy po 8 miesiącach celibatu, a mnie też już chcica męczy..[emoji12]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
To co dziubki idziemy na sierpień [emoji111]

wff2krhmvaem9yip.png
No qrwa nie ma innej opcji [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo[emoji4]

Agnesis, ładny zapas. Ja swego czasu też takie robiłam. U mnie też nigdy plamien nie było. Od razu kranik się odkrecal i chlust... Morze Czerwone...

Carmen, uszka do góry. Zrób porządny przegląd u gina i może wtedy uda się szybciej a jeśli nie to przynajmniej będziesz wiedziała jak sie wspomóc.

Tynka, No ja się dopiero w 20 tc dowiedziałam że chłopak bo moja gin ma starszy sprzęt i nie chciała wrozyc a na polowkowych to o wiele dokladniejszy...

Majka, ty tam tak nie szalej. To że krwiak się wchłania to nie znaczy że możesz szalec. Odpoczywaj i koniec kropka. U mnie niestety krwiak peknal ale naszczescie maluszek nie ucierpiał.

Wrr... Na wardze wyskoczyła mi opryszczka. Potraktowałam ją plasterkiem compeed. Mam nadzieję że szybko zejdzie. Najgorsze że wczoraj nie czułam że się pojawi a dzisiaj już pęcherzyki.
Wzięłam się dzisiaj za pranie i sprzątanie i kompletnie nic. Zostało mi męża wykorzystać. Przynajmniej chłopak będzie szczęśliwy po 8 miesiącach celibatu, a mnie też już chcica męczy..[emoji12]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Tak,tak . Ide przejrzec podwozie. Moze cos ruszy [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie ma innej opcji hehe [emoji38] u mnie by to pasowała ja z Lenka ze września P i bobolek z sierpnia hehe [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Witajcie

U mnie dziś pracowity dzień więc musze Was nadrobić

U mnie dziś 4 dc, w przyszłym tygodniu idę do ginki bo dosyć że te plamienia miałam to jeszcze @ jakby bardziej obfita [emoji34][emoji37]

Planuje iść 22 bo 23 ma być niby owulka to podejrzymy co tam [emoji16]

Ciągle mam nadzieje ze przed 40-tymi urodzinami mojego męża zdąże zaciążyć bo że urodze to wątpie, zostało nam 13 miesięcy [emoji57][emoji17]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Witam sie i ja [emoji6] u mnie tez 4 dc.
Dzis bylam z wynikami nk (16%) u immunolozki no i zalecila slawny encorton [emoji5] od jutra: 15-20 mg ( rano na czczo) i 5 mg w poludnie. Ze wzgledu na niski poziom b12 chciala przepisac b12 w tabletach ale zapytala kiedy bym chciala zajsc, zeby wiedziec jak rozplanowac dawkowanie, to jej powiedzialam ze od razu bym chciala to przepisala w zastrzykach [emoji26] 1xdziennie przez 7 dni, potem 1x co 4 tyg.
jesli za miesiac nk nie spadnie ponizej 12% - wizyta. Jesli spadnie-wizyta w 8tc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Zastrzyki to nic strasznego, ale sama będziesz je robić? [emoji16] bo ja osobiście sobie bym igły nie wbiła, komuś owszem [emoji12]

reklama
Do góry