reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No widzisz jaki chop madry[emoji16] pizze se wezmie i po krzyku
Ja mojemu juz zapowiedzialam,ze dzis nic nie robie[emoji23]
Agnesis ja tez w ogole tak wszystko na loozie robie.zajde to zajde,nie to trudno bede musiala sie z tym pogodzic. Wczoraj sie lulalam z niunka mojej szwagierki. Jaka fajna taka tyci tyci jest![emoji7]
W ogole przy tym okresie normalnie jak nigdy w zyciu mialam chec na.sex. Dziwne bo ja to rzadko kiedy mam chec.[emoji23] mojego chcialam coroz molestowac,no a ze mam jeszcze okres to lipa[emoji23][emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
majka oj w kościele , to ja dawno nie byłam, jakoś nie lubie...

Carmen niech kupuje ze swojej kasy a ja sie potem przyłącze do konsumpcji [emoji23][emoji23] niech małż coś wymyśli na obiad [emoji38]
My ten cykl mamy bardzoooo seksiorkowaty co 2 dzień od 8dc a czasem i codziennie , no az sie dziwie , bo zawsze to ino w płodne mi się chciało [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

majka oj w kościele , to ja dawno nie byłam, jakoś nie lubie...

Carmen niech kupuje ze swojej kasy a ja sie potem przyłącze do konsumpcji [emoji23][emoji23] niech małż coś wymyśli na obiad [emoji38]
My ten cykl mamy bardzoooo seksiorkowaty co 2 dzień od 8dc a czasem i codziennie , no az sie dziwie , bo zawsze to ino w płodne mi się chciało [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png
Też nie lubię ale co zrobić... Bum tak obstawiony cykl musi coś pyknąć :D U nas ostatnie 2 dni pizza hehe

anula wydaje mi się , że jutro będzie mocniejsza bo te facelle to mocno pokazują [emoji5]

Majka haha ta pyknie ci [emoji38]
Ja to nie wiem wczoraj mnir podbrzusze ciąglo dziś , znow cisza cykl porypany [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Moze to dobry znak to ciagniecie. [emoji16]
Ja tez od wczoraj mam zyro wiec dzis spaghetti z miesem. Pogoda dzis do doopy bo pada wiec pewnie bede spala albo leniuchowala.
A wiesz ze ja jak.nigdy mam chec na sex w okres [emoji1][emoji1][emoji13][emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum kobiety w ciąży ciągnie brzuch więc może jednak coś z tego wyszło:) tym bardziej przy takiej ilości starań:)
Odebrałam wyniki progesteronu. Myślicie, że jest jeszcze jakaś nadzieja czy już nie?

Załączniki

• progesteron.pdf
    63,7 KB · Wyświetleń: 130
Dziewczyby a nie ciągnie Was podbrzusze na owu?
Bo tak myślałam , czy w czoraj nie bylo... Dzis temp poszla troszkę w górę...

Bananka chyba trochę niski ... Ale do fazy lutealnej sie lapiesz wedlug norm...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
no właśnie też tak myślę, ale fajnie jest mieć nadzieję....do przedziału na I trymestr trochę mi brakuje :( poziom progesteronu zaczyna się podnosić tuż po zapłodnieniu czy dopiero po zagnieżdżeniu? Bo jeśli po zagnieżdżeniu to mam jeszcze szanse...

Do góry