reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

1477165501-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzoł to mnie rozwalilas [emoji23][emoji23][emoji23]. A ja chodzę dumna i myślę mam wielki bebzun . Poki co nie przytylam nic ale to trzecia ciąża wiec boje sie ze na koniec polecą kg i tego juz nie zgubie :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my teraz tak z P gadalismy , bo dzień owu mi się przesunął na wykresie i gdyby go odwrócić do góry nogami byłoby ok [emoji2]
1477167095457.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477167095457.png
    1477167095457.png
    61,5 KB · Wyświetleń: 240
Bananka aaa dziękuje [emoji5]
Nic nie wyjdzie , bo zamiast od dołu do góry to mi idzie od góry do dołu [emoji23][emoji23]

Dziś jajników mało co czuje , ale podbrzusze mnie ciągnie , powalone...
Gadalam dzis do P , kup mi jakiegoś dobrego szampana na wieczór a ten mi jakiś rusisz kupił , tak to na chłopach polegać idzie [emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry