reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola szybko zrzucisz po porodzie kochana [emoji6]

Julia to odpoczywaj a mezu niech szybko wraca [emoji4]
No do lekarza skocze jak na monit bede jechać , teraz nie mam po co do środka nie zajrzy a skasuje kasiorke [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171][emoji777]
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Ja to zawsze byłam osoba o niskiej samoocenie niestety[emoji52]

Julka, ja Cię rozumiem. Mój M był w pracy cały piątek A potem szedł na to spotkanie klasowe. Wrócił dopiero w sobotę. Niby jeden dzień A też już jakas tesknica mnie zlapala. Człowiek jednak się mocno przywiązuje do drugiej osoby. Zobaczysz ze szybko minie czas i mężu wróci do domku.

Bum, pewno ze przekladaj wizytę. Szkoda kasy wydawać jak i tak nie sprawdzi nic konkretnie.

Hejka:-)

Bum no nareszcie okres przyszedł! Teraz stymulacja i może od razu bliźniaki się trafią:-)

Karola u mnie będzie to samo . Zawsze wyczulona na swoją wagę byłam, ale będę się martwić tym po porodzie.

Anulka co u Ciebie?

Ja dziś rano krew oddałam . Za dwie godziny idę po odbiór bety. Stresuje się troszkę. A w środę pierwsza wizyta.

Tynka będzie wszystko w porządku [emoji4]

No ja mam na monitoring przyjechac za tydzien na 18:00 a CLO brac od jutra przez 5dni po 2 tabletki.

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Ja po wizycie. To była wizyta na NFZ i sam lekarz powiedział, że mają słaby sprzęt i rekomendują pójście do kogoś kto ma lepszy. Na szczęście jestem zapisana na środę prywatnie od sprcjalisty od usg i z fajnym sprzętem. <br />Tutaj wyszło wszystko ok. Crl 6 cm, prawie się zgadza z terminem om i tp jednak 5.03., a nie 12.03. Przezierność 1.1, zatem ok. Serduszko było 158 u/min. [emoji4] Kręciło się strasznie w brzuszku. [emoji4]<br /><br />A tak w ogóle to mąż mnie tak wkur**wił, że szok. Aż się popłakałam... [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Eveee co sie dzieje ? Czemu cie zdenerwowal ? [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Dzol na co recepta ?

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Witam się po weekendzie :-)

Nic nie robiłam , bo spędzam czas nad kibelkiem wymioty/ mdłości się jeszcze bardziej zwiększyły , dziś zaczynamy szykowanie do szkoły , podpisywanie zeszytów chowanie kredek itd...

Bum- gratulacje !!!! Przyszła @ niech Ci się wyreguluje ten cykl

Evee- dzidzia biega sobie w brzuszku , ma jeszcze dużo miejsca :-)

Dziewczyny co do wagi ja ogólnie zawsze szczupła byłam , a teraz znajomi na ulicy pytają czy w ciąży jestem , a to dopiero 10 tc , mój brzuch wyglada na 4/5 miesiąc :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati pokazuj brzucha [emoji12]
No w końcu dotarła do mnie , ale bardzo przy tym coś mnie jajnik boli [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog