Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam taki, tylko kiedyś nazywał się zwykłym z dwoma miejscami po przecinkuMajka i ja i Bum mamy ten sam termometr z apteki internetowej gemini. Polecam:-)
ok tylko jak to się zamawia z takiej apteki?Majka i ja i Bum mamy ten sam termometr z apteki internetowej gemini. Polecam:-)
Pisałam Ci srelu jeden- zaczekaj na BUM bo to nie ta aptekaok tylko jak to się zamawia z takiej apteki?
Też mam taki. Kupiłam go w aptece Dr. Max.To chyba ta: Link do: Termometr elektroniczny Microlife, MT 16C2, owulacyjny - Sprzęt medyczny | AptekaGemini.pl
Popraw mnie Tynka, jeśli się mylę.
Ty srelu ty... hahahahaPisałam Ci srelu jeden- zaczekaj na BUM bo to nie ta apteka