reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Na razie ma na stpach, pupie i rączkach. Bez gorączki. W buzi też nic nie ma. Oby lekko przeszła...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja to cholerstwo zle znioslam, goraczki nie mialam ale pierwsza rzecz jaka poczulam,to mrowiienie rak...potem na drugi dzien rano mnostwo kropek na palcach od dloni,na dloniach pod spodem i pod stopami. Ale mnie to wkurw....Bo pieklo i swedzialo jednoczesnie no i butow nie moglam zakladac,dobrze ze bylo cieplo wiec nosilam japonki.
Na sam koniec wyskoczylo mi na pupie hahaa

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dziewczyny chcialam sie zapytac,czy miałyście doświadczenia z test strumieniowym bobo test?kupilam,bo po koniec tyg chce testować a teraz czytam na necie ze czesto ciąża wychodzilanna teście a tak naprawdę jej nie bylo...duzo kobiet twierdzi,ze wyniki są fałszywe. Wiecie coś na ten temat? Troche niemiło jakby wyszedł fałszywie dodatni... :no2:

Ja to cholerstwo zle znioslam, goraczki nie mialam ale pierwsza rzecz jaka poczulam,to mrowiienie rak...potem na drugi dzien rano mnostwo kropek na palcach od dloni,na dloniach pod spodem i pod stopami. Ale mnie to wkurw....Bo pieklo i swedzialo jednoczesnie no i butow nie moglam zakladac,dobrze ze bylo cieplo wiec nosilam japonki.
Na sam koniec wyskoczylo mi na pupie hahaa

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Lila na razie zachowuje się tak jakby jej nic nie było. Podobno dorośli gorzej znoszą takie choroby. Lili daję już syropy przeciwwirusowe i zobaczymy jak będzie. Dzisiaj będzie kąpiel w nadmanganianie potasu.

nigdy nie słyszałam o tej bostonce..a opisują, że dotyka wiele dzieci. To chyba nie jest zbyt przyjemny wirus sądząc po tym co piszecie :/
PS: u mnie już po płodnych raczej, bo skoro śluzu dziś już prawie nie ma :) to teraz czekanie i świrowanie

nigdy nie słyszałam o tej bostonce..a opisują, że dotyka wiele dzieci. To chyba nie jest zbyt przyjemny wirus sądząc po tym co piszecie :/
PS: u mnie już po płodnych raczej, bo skoro śluzu dziś już prawie nie ma :) to teraz czekanie i świrowanie
U mnie płodne zawsze były po ustąpieniu śluzu...

reklama
Tęczowa to trzymam kciuki!

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry