reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej!
Agnesis, kciuki za teścik. &&&

A ja dzisiaj zrobiłam tsh i ft4 i przeraził mnie wynik tsh: 0.049... [emoji44][emoji44][emoji44]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Artemida a te co masz do PL wysyłają? [emoji4]

Nessi w ogóle to ktory masz dc?
A ty chodzisz do jakiegoś lekarza czy coś?

No własne agnesis ty jutro nam testujesz jupi ! [emoji13]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

zamówiłam te co mi poleciała Paraplu :) i chyba do pl nie wysyłaja - ceny w euro

Hejo[emoji4]

Ja mam dzisiaj dziwny dzień. Wszystko mi z rąk leci ale mimo co chciałam to zrobiłam. Spać mi sie chce bo dzisiaj o 4.30 rano wpadł nam do pokoju szerszen. M z nim walczył przez jakieś 15 minut ale ja juz miałam potem po spaniu. Jeszcze dostałam dziś pismo z pracy ze od dzisiaj obowiązuje mnie miesięczny okres wypowiedzenenia. Ciekawe jak ja potem znajdę pracę jak będę chciała się zwolnic. Nikt na mnie miesiąc czekać nie bedzie[emoji52]

Bum, ja bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie. Biec tą francowata @ wreszcie się pojawi. Może też być tak ze wasz wyjazd jakoś wpłynął na twoja@. Mam nadzieję ze nie zdążysz tej lutki wziąć.

Agnesis, A ty pracujesz w aptece? Ja właśnie jestem w trakcie robienia technika farmaceutycznego. Do dziś żałuję ze nie skończyłam studiów w tym kierunku...

Witam nowe staraczki i trzymam za Was kciuki.

Początkowo żałowałam, że nie zrobiłam magistra farmacji, ale teraz nie żałuję. Jak zaczęłam pracować w aptece okazało się, że nie jest to mój wymarzony zawód :D jedyne co to kasa z mgr byłaby dwa razy taka ;) ale ogólnie to zwykłe handlary jesteśmy, ludzie wiedzą lepiej, bo w reklamie mówili, albo biseptol na ból brzucha im pomaga, a dla dziecka na zaropiale oczy sulfacetamid chcą i już i się jeszcze obrazi, bo jej nie sprzedasz, a ona wie lepiej ;)

Uuuuu z tego co kojarzę to nie doczynnosc
Raczej nadczynność...
Biorę euthyrox 25. Tsh miesiąc temu było 1.9, ale ze względu na przeciwciała endo przepisał mi małą dawkę euthyroxu. Dzisiaj dzwoniłam do niego i mówił, że być może trzeba będzie zmniejszyć dawkę, ale jeszcze w czwartek z nim pogadam, bo był dzisiaj w podróży.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ok ja mykam lulu dziewczynki
Jestem dzis padnieta,jakbym conajmniej w polu sie narobila haha
Agnesis czekam za Twoim jutrzejszym tesciorkiem.
Dobranoc lasencje !!!!! [emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Musisz miec kogos w Polsce kto zapakuje Ci paczke tak by nie wygladala na paczke z lekami i wyslac poleconym. Mi do Holandii tylko tak docieraja paczki z lekami. Inne gina z czalusciach poczty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana, juz znalazlam Inofolic bede kupowala z ebay'a. Dobranoc :)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry