reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee to był pink super czuły niby , nic no zobaczymy w poniedziałek ... A ty na kiedy wizyta ?

Agnesis nie chce się napalac [emoji39]
P nie mogę nic powiedzieć bo mam zakaz od niego testow robić [emoji16]

EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Mi nigdy testy o czułości 10 nie wychodziły. [emoji12]
Na 13.30 mam wizytę, a potem z córcią na zakupyyy. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Evee to był pink super czuły niby , nic no zobaczymy w poniedziałek ... A ty na kiedy wizyta ?

Agnesis nie chce się napalac [emoji39]
P nie mogę nic powiedzieć bo mam zakaz od niego testow robić [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Wiadomo, lepiej czekac dla pewności :)
Trzymam kciuki za całej siły! :)

Eveee a niby takie super czułe , obejrzymy co z tego będzie ...
A dziś podgladasz fasolke? [emoji4]

Agnesis no tak , ale oby coś z tego bylo , nie wiadomo kiedyvtak na prawdę owu była..
Zostało czekać do pon a kciuki się przydadza [emoji8][emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Eveee a niby takie super czułe , obejrzymy co z tego będzie ...
A dziś podgladasz fasolke? [emoji4]

Agnesis no tak , ale oby coś z tego bylo , nie wiadomo kiedyvtak na prawdę owu była..
Zostało czekać do pon a kciuki się przydadza [emoji8][emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Nie dzisiaj tylko kondultacja odnośnie glukozy. Podglądanie dopiero 29.08. Jeszcze 3 tygodnie ehhh

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Bum ja bym poczekała i jak nie przyjdzie @ w poniedziałek zrobiłabym bete, bo jeśli to ciąża i dziś jest cień, to beta na pewno już by była powyżej 5

Witam się :)

Evee- ty już po glukozie , a ja za pare tygodni z Nadia było spoko ale z maksem miałam zawroty głowy po wypiciu , zazdroszczę braku wymiotów :-)

Tynka- :-) dobrze ze podjęliście decyzje i poszliście do kliniki , u mnie endo w 13dc też nieraz miało 2/3 mm , trzymam za was &&&&

Nessi- weedna@ ale zawsze lepiej wcześniej :)

Bum- trzymam &&&& z całej siły ja tam widzę !!dobre masz zakaz hehe ale się nie dziwie :) ja czasami zrobiłam 10 testów i @ przyszła , a to jednak kosztuje , ale jak wyszedł cień cienia to sam pobiegł po kolejne testy :)

Ja złapałam albo grypę żołądkową albo to ciąża , mdli mnie i wymiotuje , a już się tak cieszyłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji4]

Bum, ja bym powtórzyła ten test jutro albo za dwa dni bo kreskę widać ale wydaje mi sie ze może być myląca. Jakoś dziwnie przesunięta jest A wydaje mi sie ze powinna być mnie więcej po środku literki T. Bądź co bądź trzymam kciuki&&&

Tęczowa, cieszę się ze wszystko zaczyna się układać. Dobra diagnoza i już człowiek uskrzydlony.

Tynka, kochana nie zaluj straconych miesięcy bo nie każdy lekarz chce robić badań. Coraz częściej po roku chętniej wykonują diagnostykę A niektórzy twierdzą ze dwa lata to taki normalny czas żeby starać się A nie badać. Wiadomo ze twoje leczenie i stymulacja potrwa ale spójrz na to inaczej. Wiecie co jest grane i teraz to już tylko mały krok zebys zaszła w ciążę. Kciuki&&&

Moja skleroza ciążowa sie pogłębia ale cóż, musicie mi wybaczyć ze nie odpisze każdej. Badanie glukozy przeszłam bardzo dobrze. Wyniki też wydaja się w porządku. Martwi mnie tylko ze do wizyty jeszcze miesiąc bo moja gin na urlopie. M kończy się urlop, potem dwa tygodnie i zaczyna nowa pracę. Dziewczyny tak się cieszę z tego powodu bo w końcu będzie miał normalne warunki pracy i socjal. Nie będziemy się martwić czy dostanie tacierzynski urlop. Boje się mówić o tym głośno ale powoli wszystko zaczyna się układać tak jak sobie wymyslilismy[emoji1]

Do góry