reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Przeprowadzacie się? [emoji4]

Tak, tylko jeszcze remont w toku i pewnie będzie się toczył jeszcze długo, bo na razie tylko pokoje. Później korytarz, łazienka, na koniec kuchnia. Może za rok skończymy :p musimy jakoś stopniowo, bo wiadomo kasa, a nie chcemy brać kredytu ;) na głowę się nie wali, meble i sprzęty są, więc damy radę.

Tak, tylko jeszcze remont w toku i pewnie będzie się toczył jeszcze długo, bo na razie tylko pokoje. Później korytarz, łazienka, na koniec kuchnia. Może za rok skończymy[emoji14]musimy jakoś stopniowo, bo wiadomo kasa, a nie chcemy brać kredytu ;) na głowę się nie wali, meble i sprzęty są, więc damy radę.
Kupiliście mieszkanie, dom? [emoji4]
Nam jeszcze kuchnia została...

Cześć dziewczyny, a mi się spóźnia jeden dzień @ i nie wiem czy robić, bo boję się rozczarowania. Mi już na głowę wali bo patrzę w lustro i stwierdzam że przytyłam.
A mi zostało jutro do pracy i dwa tygodnie upragnionego urlopu [emoji2]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Mieszkanie. W domu mieszkamy teraz, mojej mamy i już mam dość sprzątania kilometrów podłóg i hektarów ogrodu ;) to nie dla mnie.
A mi się marzy dom... Kupiliśmy 3-pokojowe mieszkanie i nie mamy na co narzekać, ale wychowałam się w domu i brakuje mi swojego podwórka... Taki do 140 m... ehhh ale ceny działek tutaj są zaporowe, no i najpierw mieszkanie wypadałoby spłacić. [emoji23]

reklama
Do góry