reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola no jak masz blisko hihi [emoji23]
No jutro będziemy plany dnia sobie układać , więc może podjedziemy [emoji6]
No na razie burza ucichła i nie pada oby pięknie jutro bylo, bo chcę się opalić trochę [emoji4]
Poka brzusia ! [emoji4]

Eveee a ktory ty już tc masz , ja to na apce to mi sie nic nie wyświetla [emoji4]
Super, że z maluszkiem wszystko w porządku , rosnijcie [emoji8]

EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171][emoji777]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
Wg om 8t5d, wg dzisiejszego usg 7t5d. [emoji4]

reklama
Rene ogromnie gratuluje [emoji738][emoji307][emoji175][emoji178][emoji176][emoji179][emoji173]

Evee no super wiesci :) oby tak dalej [emoji8]

Dzol no i zajebiscie, ze sam organizm sobie poradzil! Teraz tylko czekac na pierwsza @. Wracasz od razu do staran?

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Pewnie ze wracam [emoji6] jakby mozna bylo to od razu bysmy probowali no ale odczekam jeden okres.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć. Wróciłam z pracy i absolutnie wszystko mnie boli - kręgosłup normalnie chce wyjść z bioder... Nie wiem co jest nigdy mnie tak wszystko nie bolało i do tego gardło - taka boląca kulka w przełyku masakra, leżę i cierpię. Wzięłam proszki może przejdzie bo po masażu wcale nie jest lepiej [emoji24] [emoji24] [emoji45]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu dzisiaj cisza, gdzie Was wcięło? :D

U mnie właśnie zaczęły się beżowe plamienia, więc uskuteczniam czeskie piwo. Dostałam w prezencie dwa rodzaje. Skoro @ już za rogiem się czai to nie dam się piwu marnować ;)

reklama
Do góry