reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca do piątku to na zawał zejde [emoji13]
W piątek zrobię drugą jak @ nie będzie [emoji16]

reklama
Kruczyca i to bardzo , jak coś na jutro winko mam , szkoda ino , ze u mnie wyniki tak późno [emoji12]

Kruczyca no oddam tak o 9 to wynik tak 16-17 zdarza się częściej ale mało co [emoji57]

Wrrr dobija mnie ta aplikacja :/

Xbumx trzymam kciuki :)

Karolina super ale powtórz bete :)

Anula no to pokaźną ta beta kciuki zaciśnięte &&&

A reszcie nie odpisze bo nie pamiętam ...

A z tą aplikacją jakas masakra wyszukać nie mogę tych tematów co jugo mi podała ani wejść w te linki bo od razu na stronę główną mnie daje i ciągle muszę kasować aplikacje i od nowa instalowac żeby co kolwiek napisać tutaj ://

Dzisiaj w końcu przyszły kremy dla mojej mamy także prezent już mam aah :) a Zuzia sobie kosmetyki dzisiaj kupiła siebie wymalowala mnie też także wyglądała jak ... Ale miała frajdę dom zrobiła na środku pokoju z kołdry poduszek itp mały Armagedon ona była mama i miała dzidzie od kad wie o rodzeństwie to ciągle chce bawić się w dom :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca eeee to mam lepiej [emoji12]

Oleczka trzymaj mocno ! [emoji8]
Hihi a to mała ma pomysły moja jeszcze takich nie ma [emoji6]

reklama
Do góry