reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry w słoneczną u mnie niedzielę :)

Tynka aaaaa krecha jest , jest ! :)
A najlepiej jutro powtórz lub betke zrob a może nawet to i to ;)
A paskowych nie masz , żeby zrobić ?[emoji14]

Lux czyżbyś następna była ?
Oby tak ! :)

Bum na paskowym nie widać nic. Boję się mieć nadzieję. Mierzyłam ze trzy dni temu temp i było 36,77 i już myślałam że okres idzie a przedwczoraj temp 36,99, wczoraj 36, 90 a dziś 36,93. To chyba było zagnieżdżenie.
Julia jutro sikaniec obowiązkowo i o 7.30 lecę na betę.

Tynka a probowalas tym owulkowym robić :D ?
Nie u każdego działa a może jednak[emoji14]Tak czy siak &&&& za jutrzejsza betke ! [emoji8]

Tynka wiesz mowia ze testy po godzinie sa niewazne:/
Ale jest dosx ciemna kreska...
A czekalas te 5 min jaj zrobilas?;)
Doklasnie obowiazkowo jutro test z rana i beta i mocno kciuki zaciskam&&&&&&&&
Temp wysoka wiec cos moze byc na rzeczy[emoji4]

Julia no właśnie tego się boję że to jakaś pomyłka bo po 5 minutach nie nie widziałam ale też się jakoś bardzo nie przygladalam. Teraz to już ta kreska jest praktycznie niewidoczna. Muszę się bardzo przyglądać jutro koniecznie muszę test powtórzyć i beta. Boję się mieć nadzieję. Niby czułam już od kilku dni że chyba coś się dzieje ale myślałam że sobie wmawiam. Nigdy, przenigdy, nawet długo po czasie nie miałam drugiej kreski na teście. A testy negatywne trzymalam dopóki nie dostałam okresu. Jeszcze te zawroty głowy i te piersi...

Anula wszystkiego najlepszego:-* spełnienia marzeń ci życzę.

Lux kiedy test robisz?

Bum na owulkowym nic. Robiłam wczoraj. Mój mąż już taki uśmiechnięty i szczęśliwy że naprawdę się boję jeśli to jakaś pomyłka.

reklama
Do góry