reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bo ja mieszkam we wloszech i zamawiam wlasnie zawsze z ebay'a ..bralam te z anglii i sa tanie i w jeden tydzien dochodza.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Bo ja mieszkam we wloszech i zamawiam wlasnie zawsze z ebay'a ..bralam te z anglii i sa tanie i w jeden tydzien dochodza.

To jeśli masz możliwość to słyszałam, że zielone najlepsze, ale u nas w pl to tylko różowe chwalą z tych allegrowych ;)

Dzień dobry , ale się dzisiaj nie wyspalam [emoji42]

Shakie oj nazwy nie pamiętam , ale poszukam gdzieś mam linka i ci podesle [emoji6]

agnesis a ja gdzieś kiedyś widziałam zielone na owu testy ... [emoji1]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Co jest ranne ptaszki :-)

Dla mnie te z neta testy ow były pomyłką pokazywały kreskę ale o wiele jaśniejsza , jak bym polegała tylko na nich to bym myślała że ow nie ma , a dokupiłam facelle i były dwie równe krechy .

Bum- a czemu spać nie mogłaś koszmary ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis ja już ponad tydzień mam taki śluz rax jest przezroczysty , kremowy i rozciągający sie [emoji53]

nati nie kochana do 2 ogladalismy filmy z P , ostatni cos jakby horror Niezapominajka i jakos zasnac nie umialam a jak zasnelam to o 4:30 przed klatką jakaś haja a ja jak sie obudze to potem znow mam trudno zasnąć , ale zasnelam i o 8 pobudka bo mala wstała [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

agnesis a to dziekuje za odpisanie. To jak cos to sprobuje te zielone. A na ebay polskim widzialam wlasnie te rozowe i tez wysylaja za granica wiec sprobuje i tak. A co do ciazowych jakie polecacie dziewczyny? Bo ja mam te paskowe 10mlU ale na innych forach pisza ze PONOC lepsze te 25mlU. A wy co o tym sadzicie?

reklama
Carmen testy dzkewczyny polecaja bobo test lub pink ale te 25 [emoji4] ja jak zajde w ciąże to polece ten , który ładny mi wyszedł [emoji14]

Nati dziś pogoda coś ładna, więc zapewne wybierzemy sie na ogrodek więc drzemka odpada [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry