reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie w rodzinie same niejadki, ale spoko od tego się nie umiera. Moja kuzynka potrafiła przez cały dzień zjeść biszkopta i danio, wszystkim pluła więc nawet jakby ktos chciał na sile karmić to nic z tego. Teraz je za troje ;)
Gorzej jak dziecko stoi w miejscu z waga i wzrostem i jest chorowite.

reklama
Shakie od lutego [emoji33]

Edit : agnesis ważne , ze sniadania ładnie je , mam nadzieję ze do obiadkow wróci jej apetyt [emoji6]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Bum rzucisz jak zajdziesz :laugh2::laugh2::laugh2:
Moje koleżanki to wszystkie paliły jak w ciążę zachodziły.
A tak serio to szkoda, tyle nie paliłaś. Ale wiadomo nałóg ciągnie ;)

agnesis jakoś te powietrze tam tak na mnie zadziałało [emoji14]
No z małą rzucialam od razu jak sie dowiedziałam taki wstręt mi się włączył [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola

O kurcze.. to juz nawet sporo czasu minęło :0 może to tylko chwilowe. U mnie sa momenty, że pale kilka razy dziennie, a sa takie, że nie pale bardzo długo. Hmm, moze lepiej by bylo w ogole to rzucić przy staraniu..

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Shakie no sporo ale co zrobić [emoji13]
A ktory masz dc?

PARAPLU 23.08 - kontrola

Cykle masz regularne? [emoji6]
Czyli @ sie konczy [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Tak, od stycznia bądź lutego sa regularne. Wcześniej takie nie były, były zbyt krótkie do tego mialam problemy z cerą. Brałam tabletki anty, ale ostawilam je po miesiącu, źle jakos na mnie wpływały i jak sie okazalo wszystko wróciło do normy. Teraz sa regularne, chociaż wcześniejszy sie wydłużył, dlatego byla zbędna nadzieja. :( ale tak, juz końcówka i będzie mozna sie starac na nowo [emoji173] marzę już o kruszynce, podobnie jak narzeczony, który jeszcze bardziej mnie nakręca. [emoji5] [emoji4]

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry