reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum- no ja tam widzę na jednym wyraźny cień a na tamtych cienie cienia , szkoda że dziś rano nie zrobiłaś :p nie stresuj się myśl pozytywnie , a jak przyjdzie @ to dobrze by było w końcu skrócić Ci te cykle

anula- gratuluje !! Ale nerwówka z tym lab , chyba bym je tam za nagi powiesiła

co tam porabiacie w długi weekend ? Ja dopiero wróciłam z jeżdżenia po wsi , rodzina, znajomi, grille itd już mam dość :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ness taaa marzenia :) jak będę czekała to chyba nie zjem[emoji16]

Bum nie wiem czy chce wiedzieć heh

Nati a daj spokój ...cyrk ...ja od zawsze twierdzę że mam pecha

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mi moj chlop dzisiaj zrobil sniadanko ! I o dziwo nie byly to platki na mleku [emoji16]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Mi moj chlop dzisiaj zrobil sniadanko ! I o dziwo nie byly to platki na mleku [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola
mój też bo mu kazalam - ambitnie bułka z szynka :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Shakie progesteron tak [emoji6]

Nati u nas niedzielnie to leniuchowanie w domu , nie wybieramy sie nigdzie [emoji4]

Anula haha moj tam dzis jajeczniczke zrobil i tosty az w szoku bylam [emoji14]

Carmen jasne [emoji6]
Napisz cos o sobie gdzie mieszkasz ile masz lat , masz jakies dzieci juz? [emoji4]

A ja zaraz sie do obiadu zabieram buuuu...
Lubie placki ale smazyc nie lubie [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Mam 30 lat i piecioletnia corcie. Teraz zamarzyl mi sie synus :tak:
Bralam anty przez 5 lat...i cykle wiadomo byly bardzo regularne. Po odstawieniu tabletek dostalam pierwszym okres bardzo regularne i teraz czekam za tym,ktory ma byc ponoc w srode. Powiem ze zaraz 2dni Po owulacji zaczelam czuc silne bole jajnikow a zwlaszcza tego prawego,3dni Po zaczely mnie tez bolec same sutki,teraz juz tych objawow nie mam poza bolacymi jajnikami. Temperatura ciagle wysoka. W tantym tyg byla 36,8-36,9 a teraz od 3dni wynosi 37,0. Wiadomo, Bo moze i sie ludze Ale pragne tej ciazy choc z drugiej moze dostane okresu. Oszaleje do srody hehe. Bo jak nie bedzie okresu to zrobie sobie test. Czy ktorejs z Was udalo sie zajsc szybko w ciaze Po odstawieniu antykoncepcje??
Ps dziekuje za przyjecie mnie do waszeh grupy. Milego dnia :biggrin2:

reklama
Carmen no po tabletkach jest roznie ...
Dziewczyna u nas niektorym po anty sie bardzo cykl rozregulowal cykl ...
No różnie to wszystko ja np z corka zaszlam przy anty w 2 cyklu brania tabletek .
Trzymam kciuki by jednak sie udalo [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry