reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi- nie jesteś wariatką , a jak jesteś to ja też od ow obserwowałam cały czas swój organizm

Zuzkon- jak nie idziesz na monitoring to spróbuj zrobić już w 12dc jak nic nie wyjdzie to ponów po swych dniach , aż zaczną wychodzić krechy

Artemida- współczuje bólu brzucha wredna@

A mnie łapią ataki obżarstwa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi- nie jesteś wariatką , a jak jesteś to ja też od ow obserwowałam cały czas swój organizm

Zuzkon- jak nie idziesz na monitoring to spróbuj zrobić już w 12dc jak nic nie wyjdzie to ponów po swych dniach , aż zaczną wychodzić krechy

Artemida- współczuje bólu brzucha wredna@

A mnie łapią ataki obżarstwa :(

A Ty witaminy ciążowe już łykasz czy gin nie zalecił ?

Najlepiej cos 18-19 , choc mi najlepsze wychodziły koło 22.
I nie pic tak 2 godziny przed testem.

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Nessi- ja od stycznia brałam zestaw witamin z biedronki za 7zl + kwas foliowy+ omega3 tez z biedry za7 zyla , ale teraz
ginka powiedziała żebym brała pragna+ ale jak porównałem skład pregna + i skład witamin z biedronki to prawie niczym się nie różnią , mam teraz dwa opakowania tego pregna bo były na promocji w rossmanie ale potem wrócę to witamin z biedronki po co mam przepłacać

zuzkon - test nie powinno się robić z pierwszego moczu , ja robiłam w jeden cykl o 12 tej , a w inny o 19tej ważne zeby robić o tej samej porze i nie pic tak około 1/2h

Ja też robię błędy [emoji58]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Ja też robię błędy! :D więc spokojnie Nati. Czasami mężowi redaguję służbowe pisma, i jak się naczytam jak pisze to potem łapię się na tym, że piszę tak samo :D Nie ma ludzi nieomylnych :)
Co do wit. to ginekolodzy często polecają to - z czego mają jakiś profit. Zresztą nie tylko oni.
Pytałam o wit. ponieważ w poprzedniej ciąży miałam napady głodu, a dziewczęta sugerowały, że może być to spowodowane brakiem witamin w org. Ale skoro masz i łykasz - znakiem tego organizm upomina się za dwoje :D

reklama
Do góry