reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej
Oleczka- projekt mamy wybrany i kupiony od paru lat , ale będziemy jednak kupować inny mniejszy i parterowy , a wy jaki domek budujecie ?
Mnie na ow jajnik kuje i tyle
Bum- jaki słodziak z twojej
Evee-super ze słyszałaś serduszko
Rene- no jak były przytulanki w 13dc i miałaś ow to teraz tylko czekać :-)

Ja dziś mam wolne , teście kradną mi syna na wieś na cały tydzień , a Nadia zostaje z tatą , bo ja od poniedziałku cały tydzień do pracy , a dziś gril u znajomych chociaż brzydko na polu , u mnie 20dc i czas się wlecze hehe
Miłego weekendu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz racje wiem ale ciężko czasem przesterować umysł. Ale faktycznie. Czas skupić się na sobie. Co ma być to i tak będzie. Wpływu na to nie mamy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, ja od rana już polatałam z psem, teraz biorę się za jakieś porządki, później może jakiegoś grilla uskutecznimy. Do @ dwa tygodnie, zleci szybko, a później ewentualnie kolejny cykl przyjemnych starań :-D

Po prostu nam w tym cyklu nie zgraly się zmiany w pracy :p haha więc nie mogę na nic liczyć. Trzeba zająć się innymi rzeczami :)

Ależ tu dziś cichutko ...

Oleczka haha już kotelkowi przeszło [emoji12]
Zdrowiejcie szybko dziewczyny [emoji8]

Pogoda do doopy caly dzień pada i pada ... [emoji57]

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

U mnie dziś cały dzień słonecznie ale za to nerw jak stąd przez pół Polski. Tam mi na nerwy działa Mój M. Wrrrr siekiere tasak i nóż na raz to za mało. Jeszcze ekran rozlal mjr się sam z siebie w tel i dupa. Za chwilę będzie koniec pisania bo juz ledwo co widze

Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Przyszedł po pracy i poszedł się kąpać. No wiadomo. Pomaga bratu na budowie. Córka oczywiście ze nie widziała go cały dzień to uwiesila się a on zły. Mowie nie badz zły bo ona tęskni cały dzień. Chodzę za nim pytam kto dziś tam był ile zrobili. Pokazywalam mu zdjęcia jeszcze w tel a on ze idzie się już kąpać mowie ok. I siadlam w salonie przed tv akurat na forum wiadomość przyszła. Odczytalam w końcu nic w tym złego. On wyszedł i myślałam że poszedł do sypialni ubrać się a on położył się u małej w pokoju i leży chyba tak 3-4 minuty. W końcu wpada do salonu z morda ze co to jest. On wraca z pracy a ja tylko tel i to dla mnie najważniejsze. Mowie człowieku co mam warowac pod tymi drzwiami przy łazience czy co. A skoro widzisz ze siedzę w salonie to po co idziesz tam do pokoju . Sądziłam ze ciuchów szukasz no szok. Tak mnie tym wnerwil ze cala chodzę. Wydarlam się bo co to kur ma być. Dziewczyny nie wiem czy dobrze myślę ale przepraszać go za to ani mi się śni. Niech mnie każdy zruga ale przegial. Od słowa do słowa poszło. Ale żeby mało było zapytałam jeszcze czy jakiś film dziś obejrzymy

Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app

Do góry