reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To będzie 3 cykl. Mój to już mnie klnie ale niech klnie :) . Bo w głowie niestety jedna myśl. Dzidzia. Wierzę że się uda. I Bóg nam da to szczęście

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale dziewczyny widzę ze u was wesoło. Ciesze się ze są takie fora . kiedyś nie należałam. Dopiero po tej ciąży jakoś tak z tymi grupami przygody ale jakie mile

Rene nastąpi ten cud na pewno !
Życzę ci ujrzenia szybko dwoch kreseczek ! [emoji8]
Kreski owu piękne , wiec działajcie [emoji4]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170][emoji777]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Karola świetny wózek, a cena jeszcze lepsza :)

Rene przykro mi bardzo :( ale jeszcze szczęście się do Was uśmiechnie, jak z reszta do nas wszystkich :)

Przez to ze lozysko powoli i bezboleśnie oddzielało się były zaburzenia ciśnienia które wyszły z czasem i syna. Baaaa urodził się z wagą 1250 i 37 cm i każdy był o niego spokojny :( . Niestety

Ponadto po sekcji zwłok zdiagnozowano wrodzoną gruczolakowatość torbielowata. W 6-8 tyg źle wykształciły się płuca. Gdyby poród odbył się o czasie w 40 tyg było by wszystko dobrze bo przeprowadza się operacje. Ale niestety nie na wczesniakach

Rene boziuuu tez mialam problemy z ciśnieniem w ciąży , łożysko mi się obtarlo bo mała moja wody z krwią miała , ale my to w terminie.
Okruszek malutki był ...
Ale trzeba wierzyc , ze teraz będzie wszystko dobrze.

Nessi hop hop , co tam u Ciebie? Jak tam szanse na bejbika są? [emoji4] tak oglądam tabelke i @ tuz tuz [emoji14]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170][emoji777]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Do góry