reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

U Was też tak brzydko? Burzowo i deszczowo?

Artemida, przykro ale może następnym razem..

Cassiah, znam twój ból. Wyniki książkowe, rezultatów brak. Ja czekałam 1,5 roku co dało mi jakieś 19-20 cs plus jeden przerwy przez antybiotyk... I wiesz co mi pomogło. Imprezy do potęgi. Mieliśmy wtedy co weekend jakas A ja sobie nie zalowalam alkoholu... Miałam dość starań bez rezultatu. Wczoraj zaczęłam 22 tc i noszę ok 400 g szczescia[emoji1] Mam nadzieję ze Cie to podniesie na duchu[emoji4]

reklama
Dzien dobry !

Artemida no mam nadzieje , ze szybko zobaczysz dwie kreseczki [emoji8]
A kiedy nastepna @ ? to zaktualizuje..

Cassiah i z kazdym nie udanym cyklem czlowiek sobie powtarza , ze teraz musi sie udac a wychodzi doopa..
Dobrze , ze babki sa takie silne i dążą do tego by się w końcu udało [emoji6]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Karola nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas! Mam dokladnie to samo, wszystkie badania IDEALNE a ciazy brak, u mnie tez juz 1,5 roku. I ciagle slysze te historie jak to jakas chora dziewczyna skazana na porazke nagle cudem zachodzi a ja zdrowa jakos takim cudem nie moge zajsc :( Twoja sytuacja bardzo podtrzymala mnie na duchu :) Dziekuje i zycze szczesliwego rozwiazania :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej co slychac u mnie po staremu odstawilam lutke czekam na @ beta ujemna w ostatnim tygodniu czerwca czeka nas drugie iui. W piatek powinna pojawic sie @. Zycze wam powodzenia ja musze odpoczac buzka

Hej
Bum- super pazury !!
Oleczka- uu to widzę że budowa ruszy na całość , my zaczniemy w przyszłym roku :)
Artemida- najgorsze są te pierwsze dni @ też łapie doła , a potem ow i kolejna nadzieja
Kruczyca- już prenatalne łał ale czas leci będziesz sprawdzać płeć ?
Karola - u mnie pochmurno ale już nie burzowo ....22tc i 400g niech rozwija się zdrowo :-)
Luska- oby @ przyszła szybko i trzymam &&&& za kolejne iui odpoczywaj
Ja dziś wstałam o 11 tej :-0 a teraz szybko gotuje :)
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejny dzień @ , mam wrażenie że mój D nie rozumie mnie, dlaczego tak rozpaczam, eh faceci.

Pojechał do pracy i kolejne smutne popołudnie. Obiad zrobiony więc teoretycznie mam wolne. Chyba poszukam polskiego ginekologa.

Bum- wpisz w tabelke kolejną @ na 7.08

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Xbumx eee no ładne :D podobają mi się :))

Lusia &&& zaciśnięte !!!

Dziewczyny nie poddawajcie się na każdą przyjdzie czas i pora wiem że łatwo się mówi ale serio w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się bobas :)

Nati no coś ruszy :) ją chciałam kupić mieszkanie no ale nie mamy 50tys a tutaj działkę mamy więc kredyt dostaniemy :p oby mam nadzieję że szybko się wybudujemy i raz dwa stąd pójdziemy :) ale póki co musimy tu zostać :)

U nas duchota straszna wytrzymać się nie da na dworze :/

Wrrrr napisałam mega posta , apka się zaciela i się usunęło [emoji35]
Ale nie chce mi sie drugi raz pisać , dzisiaj jakoś krzaki dobrze na mnie działają [emoji23]

Byłam dzisiaj w lumpku z moją siostrą i nie uwierzycie co wychaczylam do małej trampki nowe z LACOSTE za 2 dyszki , tylko kuzwa rozmiar 25 a mała ma 22 , to może za 3 lata będą dobre [emoji23]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Ostatnia edycja:
reklama
Wrrrr napisałam mega posta , apka się zaciela i się usunęło [emoji35]
Ale nie chce mi sie drugi raz pisać , dzisiaj jakoś krzaki dobrze na mnie działają [emoji23]

Byłam dzisiaj w lumpku z moją siostrą i nie uwierzycie co wychaczylam do małej trampki nowe z LACOSTE za 2 dyszki , tylko kuzwa rozmiar 25 a mała ma 22 , to może za 3 lata będą dobre [emoji23]
25 to pewnie jak bedzie mieć 2 latka moja bratanica już nosi 25 rozmiar

Do góry