reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis no dokładnie , a dziś juz 46dc , jeszcze nigdy tak nie miałam długoooo [emoji57]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

Dzień dobry .

Agnesis polecialam ale jedna krecha [emoji17]
Zobacz załącznik 762198

Muszę czekać na @ , coś jej nie spieszno...

KAROLA 5.07 - połówkowe
No jedna niestety... Ehhh, u Ciebie to zagadka!

Dzisiaj byłam jeszcze na becie. Zobaczymy jak przyrasta...

Bum no nie wiem co to się dzieje... Masakra z tym cyklem... Mi termin porodu zmień na 3.02.
Ja tam wam minął weekend? My wczoraj mimo deszczu byliśmy sobie nad zalewem i na lodach. Niby ma trochę upał zmaleć więc może trochę odzyje. Oby za tydzień było chlodniej jeszcze bo w samo południe w autobusie stac nie będzie fajnie jak ledwo z łóżka wstaje i zaraz siąść muszę bo ciemno przed oczami się robi.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na wynik bety i jeszcze sobie siknęłam. Ciemniejsza już chyba być nie może. :-)
1467626701-1d1mld.jpeg

U mnie od soboty chłodniej jest i lepiej się funkcjonuje, tylko opalenizny nie złapie :p

Dawać dziewczyny znać jak wyniki bety :)

Eveee no pięknie sciemnala, ekspresowo u Ciebie beta rośnie :) ciekawe co tam w brzuszku Ci się ukrywa, może więcej niż jedna fasolka :)

reklama
Kruczyca też nie wiem , ale dzisiaj jakoś wysiadam psychicznie , dobil mnie ten test..

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry