reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca mam swoje tajne skrytki [emoji16]
Czasem mnie nachodzi na smakz piwkiem po 22 a sklepy zamknięte więc jest tajna skrytka haha [emoji13]
A wie , ze zaglebiac w szafki sie nie ma co bo mam wszystko idealnie poukladnee i poznam [emoji23]

Oleczzka a jakieś ciuszki na 56 kupujesz ?

Oleczka no kuzde mi mloda dlugo w tych 56 przechodzila ...
A urodziła się 55 cm miała , ale wiadomo lepiej większe niż za małe [emoji6] a jak dzidzia daje znaki?

Xbumx ją wychodzę z założenia że zawsze można domówić kurier na trzeci dzień przeważnie już jest :D zresztą okaże się po porodzie bo niby mówią że drugie rodzi się większe :D a co do rruchow tak czuję kopniaczki taki wiercipietka jest bo co rusz ale uspokaja mnie to :D

Edit xbumx wiesztak sobie myślę i myślę i nie pamiętam nawet ile Zu chodziła w 56 :D a urodziła się 53cm i 3330g :D
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Oleczka no można , można [emoji4]
Wiercipietka a niech się wierci [emoji16]
Mała mi coś chyba z dwa miesiące chodzila a potem szybko śmigła w górę [emoji2]

Xbumx no jasne niech się wierci nawet może mocno kopać i po żebrach pozwalam haaha :D Zresztą przy drugim dziecku inaczej się kupuje bo przy Zuzi miałam masę ciuszkow i to było przegięcie bo nie nadążalam jej ubierać :D teraz jestem ciut mądrzejsza w kupywaniu :D to co najważniejsze będę kupywac

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pierwsza.....

Bum- i co piwko smakowało :-)

Moja Nadia tez długo chodziła w 56 i też miałam za dużo ciuszków niektórych to wogole nie ubrała

Ja już po siadaniu zbieram się do roboty , a dziś tak mnie krzyże bolą :-(

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry