reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: każdy lekarz ma inne podejście, a najważniejsze, że mu ufasz i tyle. Każdy organizm po swojemu zareaguje na lek. A co do endometrium to tak, 0.89 cm to 8.9 mm. A co do budowy endo to trójlinijne powinno być w okolicach owulacji, a po niej powinno chyba wracać do postaci jednolitej o ile dobrze pamiętam.

reklama
Kruczyca teraz jest leniuchem na pewno by się coś przydało pomóc [emoji16]

Kruczyca [emoji8]

Julia hop hop , siedzisz na wolnym?

Nessi jak tam rozwój sytuacji?

Oleczka leniuchujesz ?

Jugo no właśnie tak gadal , ze powinno być jednolite , tylko przy takim to chyba szanse ze się uda to marne ? Nie wiesz czy są jakies przypdki , które jednak zaszły z takim endo trojlijnym?
Bo kurcze jak nie to jest dopiero pech , ze owu byla a zajsc nie idzie [emoji32]

xbum: żeby doszło do zapłodnienia, a potem do zagnieżdżenia potrzebne jest zgranie w czasie wielu czynników, zgranie hormonalne itd. Implantacja możliwa jest w trakcie tzw. okna implantacyjnego co jest spowodowane działaniem progesteronu i wpływem na śluzówkę. To wszystko co się dzieje wpływa na siebie i jak jest zgrane to dochodzi do implantacji. Są przypadki, że poziom progesteronu jest odpowiedni, a mimo wszystko po prostu spada i nie dochodzi do pełnej przemiany endometrium i wtedy nie dojdzie do implantacji. Dał ci też duphaston w tych cyklach z CLO?

Jugo nie , powiedział , ze nie chce wszystkiego na raz , ze chce zobaczyć jak to będzie wyglądać na samym CLO.
Czyli szans zerooo [emoji17]

Jugo poplacze sobie i mi przejdzie , mam nadzieję , ze szybko gin mi cos pomoze na te endo zeby bylo ładne [emoji6]

Bum nie zamartwiaj się na zapas, bo może wszystko będzie dobrze [emoji8]
Ja uciekam spać bo jutro rano do pracy idę. Dobrej nocki wam wszystkie życzę [emoji4]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza .....

Ja już po śniadanku przed świtem i zbieram się do pracy zaraz , wczoraj prawie cały dzień padało a od dziś ma być coraz cieplej do upałów !!!

Miłego dnia dziewczyny :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Druga

Ja właśnie lecę do pracy....

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]
Tez tak słyszałam że od dzisiaj będzie co raz cieplej

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry