reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: nie nie ma @. Polecę jutro z rana, a wynik będzie późnym popołudniem.

kruczyca: też uwielbiam marchewkę z groszkiem ;)

reklama
Jugo będę mocno trzymać kciuki , bardzo bym chciała , zeby Wam się udało ! [emoji8]

No marchewka z groszkiem była pyszna ! Teraz ten groszek by się mógł tam u mnie na dole zameldować [emoji16]

Cześć dziewczyny,

u mnie leje od rana, ale to tak, że mi woda na balkonie stoi :|
Nie ma co, piękny piątek. Chociaż mówią, że po południu ma się przejaśnić.

anula: przytulam. Narobiłaś mi smaka na leczo. Chyba popłynę na ryneczek po produkty.

julia: jak poranek? :) Jakie plany na weekend?

xbum: tak na prawdę nie trzeba tego czuć, żeby było dobrze, więc po prostu bądźmy dobrej myśli :D Przegoniłaś świnkę na dobre? Ile jeszcze dni antybiotyku masz?

kruczyca: jakie plany na piąteczek? Wentylator wybrany?

karola: może faktycznie chłopak, bo często jednak kobiety czują kto siedzi w brzuszku :) Byle było zdrowe. Chociaż przy pierwszym chyba nie ma takiego znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka. Przy drugim czy trzecim to pewnie większe konkrety :D Jak mus? Ściął się w końcu?

paraplu: jak się czujesz?

nessi: no no ciekawe ciekawe ;) Biedny chomiczek...

oleczka: dobry układ masz z wózkiem :D Tylko może ich naprowadź :D

lusia: jak u ciebie piąteczek? Jak samopoczucie?

nati: ja nie lubię jeździć z klimą, ale latem to włączam, bo idzie się roztopić :/ Jeszcze jak się jedzie to ok, bo można sobie okno uchylić i jest ruch powietrza. Najgorzej jak się w korku stoi...Jak tam u ciebie?
Jugus zyje troche zabiegana jestem

reklama
Do góry