reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzwonie i się dodzwonić nie mogę ;) niby norma do 12tyg jest od 9 ale no nie mam zamiaru być na granicy. Wiem że progesteron wacha się w ciągu dnia ktoś cos wie więcej na ten temat?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
paraplu: ale babsko :/ Może wróci jej rozum i jeszcze się odezwie. Hmmm może nawet przeprosi?

xbum: aa już zmieniam w takim razie w kalendarzu :) No zobaczymy co tam wyhodowałaś przez tydzień :D Jak twarzowo pieseł wygląda!

karola: ale przeboje :| Ogórki zdrowe to jedz :D I trawę też wąchaj :D Teraz dobry czas, bo często koszą :D

anula: wychodzi na to, że po owu u mnie. Ale pięknie twój prezes pozuje :D

lusia: aaa to już w domku. I fajnie :)

oleczka: oj to jakoś poważnie się pokłóciłaś z siostrą. Może się szybko pogodzicie...Siostrzana więź dużo zniesie.

kruczyca: betka bardzo ładna, a progesteron faktycznie mógłby być trochę wyższy, ale nie panikuj, bo raz, że nie masz plamień, a dwa, że łatwo go suplementować. Poza tym we wczesnej ciąży norma progesteronu nie jest 40. Znajdź sobie ulotkę luteiny czy dupka i tam nawet napisane, że ciąża jest się w stanie utrzymać przy wartościach ok. 10 - 15. Poza tym można mieć progesteron 30 i mieć plamienia, a można mieć 10 i nic się nie będzie działo, bo będzie lepsza gospodarka tym hormonem. No i on pulsacyjne jest wydzielany, więc mogłaś trafić na ten dołek. Najlepiej progesteron oznaczać rano. Niemniej jednak zaczęłabym suplementować. Masz dupka albo lutkę?
Jugo nie mam nic

Kruczyca ja nic nie wiem , ale faktycznie jak nie ma plamien to jest ok [emoji6]
Maluszek ładnie rośnie ! [emoji4]

kruczyca: na spokojnie. Nic się nie dzieje przecież. Ciąża się rozwija, bo beta rośnie jak szalona i to jest najważniejsze. A dupka czy luteinę to i rodzinny może ci pewnie przepisać - jakbyś się nie dodzwoniła do ginekologa. Poza tym jak nie masz plamień, skurczy itp. to jest dobrze.

Kryczyca cudna beta! [emoji7] nic zlego sie nie dzieje to sie nie martw. Dostaniesz najwyzej dupka czy cus i bedzie cacy :)

A ja pokutuje za to, ze chcialam kawalek serniczka zjesc :( wiedzialam, ze moj zoladek odmawia przyjmowania slodkiego i miesa a i tak sie skusilam na ten serniczek bo tak ladnie pachnial i od ponad 3 godzin mnie mdli :(
Kuzwa jaka ja glupia jestem! Normalnie kiedys dostane nagrode Darwina za swoja glupote.

8tc [emoji7]

Poszłam do mojej kochanej apteki, powiedziałam jaka sytuacja pokazałem wyniki i dostałam opakowanie duphastonu. Powiedziała żebym brała sobie do poniedziałku po 2 a pozniej po jednej tabletce skoro nic prócz tych wyników się nie dzieje i jak coś będzie nie tak to jechać do lekarza. A póki co odpoczywać

reklama
Do góry