reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola, Anula będzie cudnie u was na wizytach zobaczycie :)
Bum z małym poślizgiem ale oddana ;) zobaczymy co tam i czy cokolwiek.
Lusia super ze juz w domciu, zawsze to w domu lepiej. Mi nawet jak nic nie jest to w szpitalu się chora robie. Jakoś dziwnie na mnie działają ;) czekamy na wyniki :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca wszystko będzie super obejrzysz ! [emoji8]

Przyszedł mojemu pieslowi kanatr , mam nadzieję , że spacery będą lepsze :D

Kruczyca nie agresywna , tylko ciągnie strasznie na smyczy ...
Nawet na automatycznej...
11kg waży , ale siłę ma , Lenka rośnie więc musi się nauczyć ładnie chodzić [emoji16]
Czasem po spacerze to aż barki bola ...
1464951320434.jpg

Załączniki

• 1464951320434.jpg
    1464951320434.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 196
Bum moja nigdy się nie nauczyła chodzić na smyczy. Mimo szkolenia itp no nie da rady ręce wyrwane z barków :D za to jak idzie bez smyczy i bez kaganca sama się pilnuje nawet słowem się nie muszę odzywać. No ale ludzie sapia i w popłochu uciekają z dziećmi na drzewa :D

Kruczyca no co ty gadasz bez smyczy ok jest ?
No ja jej tu koło blokow nie puszczam pełno dzieci a ta jak ino zobaczy to od razu leci i nie reaguje jak sie ją woła ...
Nie wiem może myśli , ze to Lena ...
Teraz się fajnie ciepło robi to szkoda psa zostawić w domu jaak na spacer by mogła iść , ale niech nie ciągnie bo to serio masakra jest [emoji57]
A kolczatki jej nie kupie [emoji16]

Anula no podonie , na konia kantar działa to mam nadzieję , że na nią tez zadziała [emoji6]
Niestety zrezygnowała bym z obroży na kantarze ale polega to właśnie tak , że musi być podpieta tu i tu ....
Znów będę obgadana co ja temu psowi nie wymysle [emoji16]

No bez niczego sama obroza to anioł nie pies mimo że w centrum miasta mieszkamy i z bramy od razu na ulicę wychodzim :D moja kolczatki miała to chwila i zagubiona :D a jak stalysmy na przejściu na smyczy, zielone ja ide i coś mi lekko, patrze a tu smycz przegryziona i to te sznury grube z regulacją nie taśmy :D

reklama
Kruczyca co to za psiaka masz takiego sprytnego? [emoji16]
Ja w celu bezpieczeństwa psa , a wiem jaka jest postrzelona , wypuszczam ja tylko na polach ...
Sąsiadka mi kiedyś no wpusc tego psa niech polata sobie za blokiem , dużo osobą wydaje się jaka jestem śmieszna , ale prędzej czy później mi tam auto nie potraci psa [emoji6]

Do góry