reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo pistacjowe ?!
Co to były za jakie , ja kocham takie , fyllko przeważnie to te z mulera do picia sa pistacjowe [emoji4]

Paraplu taka na szybciorka [emoji16]
Kwiecień cos pylilo no [emoji13]

Juz wstawiam poprawioną [emoji4]

reklama
Więc tak tabelka poprawiona [emoji736]
Fasolek mamy aż 6 ! [emoji179]
W pierwszej tabelce jasno pomarańczowym są zaznaczone @ , które dziewczyny oczekują bejbika [emoji188]
Niektóre dziewczyny zostały usunięte , jeżeli ktoś wróci uzupełnie spowrotem , ponieważ osobiście mi się później wszystko myli [emoji777]
Ktoś chce dołączyć ?
Proszę pisać wszystkie dane na priv [emoji181][emoji181]
Reszta dziewczyn , gdzie mają luki proszę o podanie aktualnych danych [emoji682]
Dziękuje kochane ! [emoji8]
Sorry za spam [emoji13]

tatatatatatat.jpg
fa2017.jpg

Załączniki

• tatatatatatat.jpg
    tatatatatatat.jpg
    86 KB · Wyświetleń: 226
  • fa2017.jpg
    fa2017.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 232
Evee melduje jak tam beta ?
Xbumx tabelka super :D u mnie ostatnia @ 24.01 :p
Znowu mi ta aplikacja się zepsuła i tak instaluje od nowa :/ już dzisiaj dostałam od córy prezent kwiatki czekoladki kubek ahh taka niespodziankę mi zrobili ze się poryczalam :p

Jugo ją to uwielbiam z danona biszkoptowe tylko szkoda że są tylko małe :D

Kruczyca no ją wytrzymała 3tyg :D i wytrzymałabyn do prenatalnych :p a Twój już wie czy jeszcze czekasz na męża ?

Evee melduje jak tam beta ?
Xbumx tabelka super :D u mnie ostatnia @ 24.01 :p
Znowu mi ta aplikacja się zepsuła i tak instaluje od nowa :/ już dzisiaj dostałam od córy prezent kwiatki czekoladki kubek ahh taka niespodziankę mi zrobili ze się poryczalam :p

Jugo ją to uwielbiam z danona biszkoptowe tylko szkoda że są tylko małe :D

Kruczyca no ją wytrzymała 3tyg :D i wytrzymałabyn do prenatalnych :p a Twój już wie czy jeszcze czekasz na męża ?

Oleczkaa mam u Ciebie ostatnia @ zaznaczona ty masz wszystko uzupełnione no prawie , może na nastepnym usg będziemy mogli juz płeć wpisać [emoji9]

Oleczka szlaja się łajza po mieście jeszcze zamiast wracać do żony i dziecka :D no z informacją dla innych też poczekamy do tych prenetalnych tych po 12tyg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry