reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: niektórzy mogliby się kłócić czy nawet obrazić za stwierdzenie, że z wkładania nie ma wielkiego wow :p
Haha ale sie usmialam :)

Mam wynik!
1464173616-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja pie*dole!!! Ale zajebiscie!!!!!!! Normalnie az sie wzruszylam! :):):) ogromne gratulacje!!!! Cudna beta!!!
Napisz koniecznie jakie wrazenia po odebraniu bety i kiedy chcesz powiedziec malzowi? I koniecznie opisz jak zareagowal :) i powiem Ci tyle, ze nagraj go jak bedziesz mowic. zaluje, ze swojego K nie nagralam [emoji16][emoji16][emoji16]

Jugo - właśnie zjadał obiad :-) i muszę wyjsć z domu chociaż by na zakupy może mi przejdzie
Bum- nie bój się , ale spoko ja tez się boje trochę burzy hehe
Jugo- ja tak zawsze robiłam w nocy zakładałam słuchawki bo niemowlak spać przy burzy no i jeszcze zaslanialam szczelnie okna zeby błyskawic nie widzieć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha Paraplu jaka radość :D dziękuję :* wrażenia narazie radość pomieszana z niepokojem. Boję się drugiej bety. Uspokoje się po wizycie u lekarza :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pogoda się u mnie ogarnęła .. zakupy zrobione .... prezentu dla mamy poszukiwałm ale nic z tego .... głowa znowu zaczyna trzaskac

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry