reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kamila wszystko będzie oki [emoji6]
Lekarz mi nic nie da , mam endokrynologa na wtorek ...
A testowac będę w poniedziałek jak @ nie przyjedzie ...

Kamila ty szyjki nie macaj bo nie wolno we wczesniej ciąży !
Szyjka zmienić się może z godziny na godzinę ...

reklama
Jejaaa jaka zmęczona jestem zaraz mała spać i chyba też idę , ale jak ja sie poloze to potem mi się nie chce...

Jestem po pracy:-) uff ciężki dzień
Jutro nadrobie co pisalyscie.

Jestem głupia jak but...robiłam betę a mimo to ciągle mam nadzieje. Mam dziwne dolegliwości to znaczy czuję gule w gardle i mi niedobrze, mam buchy gorąca, jakoś mi tak mokro. Chcę już dostać okresu bo świruje.

Tynka hihi mam to samo [emoji16]
Też ciągle nadzieja bo mimo ujemnej bety...

A najgorsze jest to , że pipa przy siku mnie szypie ! Lux zarazilas mnie...

Tynka a weź bo ja teraz myślę sobie , że jutro polece po jakies moze globulki czy coś ino jakby to ciaza byla to ja głupia myślę czy nie zaszkodzi [emoji13]
A P mi , to powiedz ze jestes w ciąży no co za matol [emoji23]

Ha ha ha ale masz przeuroczego faceta:-) super myślenie no bo jak jesteś w ciąży to nie zaszkodzi a jak nie to tym bardziej:-)

Ja przez tą gule w gardle i mdłości też miałam wyrzuty sumienia bo wczoraj całego reddsa wypiłam! Naiwna ja...

Tynka bardzo lubi m ie draznic ten mój malz! [emoji16]
Nicno powiem ze jakieś łagodne hahaa...

A ja na mały relaks sobie troszkę winka naleje [emoji4]

Lux a tobie jakieś globulki przepisala ? Może zgapie [emoji16]

reklama
Do góry