Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kuzwa to dlugi i co ta twoja @ odwala znow co?
Mi to pachnie ciążą...Lux haha rozłożymy i będziemy leżeć [emoji23]
Mnie znów jajnik ciągnie..
ja pamietam ten watek nie zaluje ze odeszlam bo tam syutuacja robila sie chora mam propozycje utworzmy watek zamkniety tylko niech zajmie sie tym ktos to ma dostep do kompa bo ja mam rzadko bum co ty na to? bo u mnie kiepsko z ta apka na telku jestAle się tu porobiło. Dziewczyny uciekaja. Z jednej strony rozumiem bo ja sama źle się czułam swego czasu na innych watkach z powodu coraz to nowych ciąż i innych nowych staraczek które zachodziły raz dwa, ale mam nadzieję ze bedziecię zaglądać mimo wszystko i jak odpocznijcie to wrocicie[emoji4]
Bum, ech ta @. Teraz to tylko niech szybko przychodzi zebys nowy cykl mogła zacząć.
Kruczyca, weszłam na chwilę na wątek zamknięty na którym ty też jesteś. Rzadko tam wchodzę od momentu jednej kłótni Luski z jedną dziewczyną (nie będę pisać o kogo chodzi ale pewnie wiesz). Wspominam o tym bo widziałam ze ty tam ostatnio weszłam ale też szybko ucieklas[emoji12]